reklama
Coś ten wątek zamknięty szaleje, trzeba być cierpliwym i poczekać aż naprawia
Chyba tak.
Umówiłam się z kumpelą na sushi. Już mi ślinka cieknie...
G
guest-1704238530
Gość
Dziewczyny ja nie widzę nigdzie tego zamkniętego ani na telefonie ani na kompie, chyba jestem jakaś ciemna gdzie wchodzicie żeby to widzieć?
aronia12
Fanka BB :)
A jak Ty to sushi chcesz jesc? Nie boisz sie na przyklad listeriozy? Ja sie obawiam jesc nawet wegetarianskiego sushi, bo wszak te same rece przygotowuja sushi rybne. Za mna "chodza" wedzone ryby. no ale musza sobie na razie pochodzicChyba tak.
Umówiłam się z kumpelą na sushi. Już mi ślinka cieknie...
G
guest-1704238530
Gość
A jak Ty to sushi chcesz jesc? Nie boisz sie na przyklad listeriozy? Ja sie obawiam jesc nawet wegetarianskiego sushi, bo wszak te same rece przygotowuja sushi rybne. Za mna "chodza" wedzone ryby. no ale musza sobie na razie pochodzic
Hm ja jem od poczatku ciazy z grillowaną rybką
A jak Ty to sushi chcesz jesc? Nie boisz sie na przyklad listeriozy? Ja sie obawiam jesc nawet wegetarianskiego sushi, bo wszak te same rece przygotowuja sushi rybne. Za mna "chodza" wedzone ryby. no ale musza sobie na razie pochodzic
Zaufana knajpka. Nie boję się.
Kaamilaaa
Ja bralam gynalgin na samym poczatku, jeszcze nie wiedzac o ciąży bo mialam okropna infekcje. Macmiror complex 500 na 8 dni tez bralam, i to bylo w grudniu. Jesli wyszly ci ze wyniki cytologii tak jak mi stan zapalny to lepiej go zwalczyc tym co gin przepisał bo wszystkie infekcje sa bardziej niebezpieczne niz leki.Wykupiłam te leki co wczoraj mi przepisał. Stoswala któraś wcześniej macmiror complex 500 albo gynalgin. Wyczytałam w internetach niezbyt dobre rzeczy obumarciu ciazy i jestem lekko zmartwiona
Trzeba wejsc w glowna strone i ponizej dzilu nasze dzieci sa watki zamknięte. Ja na apce tego nie widzialam jesdyni przez wersje na komputer w telefonie. Tam trzeba zaobserwować i będzie widoczny rowniez w apce.Dziewczyny ja nie widzę nigdzie tego zamkniętego ani na telefonie ani na kompie, chyba jestem jakaś ciemna gdzie wchodzicie żeby to widzieć?
A jak teraz niektorym sie nie ponawia to pewnie cos nad nim robia skoro byo cos nie tak. Dajcie czas chociaz do wieczora[emoji57]
Ej nie panikujmy w te stronę az tak [emoji14] ja sushi jem normalnie tylko z grilowana rybą[emoji14]A jak Ty to sushi chcesz jesc? Nie boisz sie na przyklad listeriozy? Ja sie obawiam jesc nawet wegetarianskiego sushi, bo wszak te same rece przygotowuja sushi rybne. Za mna "chodza" wedzone ryby. no ale musza sobie na razie pochodzic
reklama
Kaamilaaa
Wedzone ryby tez jadlam juz kilka razy, wazne zeby były wedzone na ciepło [emoji6]A jak Ty to sushi chcesz jesc? Nie boisz sie na przyklad listeriozy? Ja sie obawiam jesc nawet wegetarianskiego sushi, bo wszak te same rece przygotowuja sushi rybne. Za mna "chodza" wedzone ryby. no ale musza sobie na razie pochodzic