No to oby Cię uspokoiłTak robiłam. Prenatalne i pappe robiłam w czwartek teraz czekam na wynik
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
A ile dlugosci mialo maleństwo ?U mnie przezierność była 2,41 niby w normie ale się martwie
Cześć dziewczyny!
Witam sie w nowym roku i składam Na Nowy Rok życzenia: zdrowia, ponieważ nie można go kupić za żadne pieniądze, pieniędzy, gdyż pomagają nam w realizowaniu naszych marzeń, spełnienia wszystkich życzeń, bowiem nadają one sens naszemu życiu oraz miłości, która pomoże pokonać nam wszystkie trudności.
Oraz szcześliwego rozwiązania
Witam sie w nowym roku i składam Na Nowy Rok życzenia: zdrowia, ponieważ nie można go kupić za żadne pieniądze, pieniędzy, gdyż pomagają nam w realizowaniu naszych marzeń, spełnienia wszystkich życzeń, bowiem nadają one sens naszemu życiu oraz miłości, która pomoże pokonać nam wszystkie trudności.
Oraz szcześliwego rozwiązania
Tylko czemu to Ty mazz odejść? Skoro macie wspolne mieszkanie? Ja juz to predzej zalatwic przez jakis mops tamtejszy zeby to on nie mogl sie do Was zblizac! Mimo wszystko zastanowilabym się nad powrotem do polski chiciaz na jakis czasMam kontakt tutaj z psychologiem że szkoły liwii bo juz roznie bywało do Pl narazie nie wrócę jak już to tutaj odejdę....
Ilma
Hej witamy [emoji6]Hej, czy też mogłabym dołączyć? Termin mam na 30 czerwca, w domu już mam 2,5 letnią córkę. Już wcześniej chciałam dołączyć, ale ostatnio dużo się działo i nie miałam czasu na pisanie
Moj w wieku 3 latMam pytanie do mam maluchów w jakim wieku wasze pociechy przeszły dwóch.na jedną drzemkę?
Nati88
U nas 2,2 ale ja wierzę że jest wszystko dobrzeU mnie przezierność była 2,41 niby w normie ale się martwie
Grabcia123
Cześć dziewczyny. Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
Jak się czujecie? Ja dziś się zwazylam i stanęło w miejscu...uff chociaż tyle oby to samo pokazał jutro u lekarza...któraś wizytuje też jutro??
Jak się czujecie? Ja dziś się zwazylam i stanęło w miejscu...uff chociaż tyle oby to samo pokazał jutro u lekarza...któraś wizytuje też jutro??
Witaj, fajnie, widze ze rocznik ten samHej, czy też mogłabym dołączyć? Termin mam na 30 czerwca, w domu już mam 2,5 letnią córkę. Już wcześniej chciałam dołączyć, ale ostatnio dużo się działo i nie miałam czasu na pisanie
A teraz kto w brzuszku?
reklama
Moj ma 19 miesięcy i tak od 4 spi raz dziennie przy wyjątkowym zmęczeniu albo jak jedziemy autem zdarzy sie dwa razyMam pytanie do mam maluchów w jakim wieku wasze pociechy przeszły dwóch.na jedną drzemkę?