reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No tak bo pewno chcieli miec cisze [emoji852] no właśnie z tym przepuszczaniem w ciąży nigdy nie wiesz na jakich ludzi trafisz. Jeden się usmiechnie i cos zapyta a drugi powie ze ciążą to nie choroba
Dlatego najlepiej isc bezpośrednio do obsługi :) w tej ciąży będę sie starała korzystać zawsze jak bede czuła taka potrzebę :)

Najlepszy jest moj maz :) On ma alergie na stare baby (ale wiecie nie na wszystkie kobiety, tylko te faktycznie baby co sie lokciami przepychaja itp)
Zawsze robil im mini awanturki a ostatnio za nami w kolejce ustawila sie Pani w ciazy ale juz z pokaznym brzuchem to kazal isc jej na początek. Pani sie zmieszala i powiedziala, ze nie. Maz powiedzial tylko do wszystkich w kolejce, ze teraz bedzie ta Pani w ciazy i kazal jej iść :) Na szczescie nikt nie zrobil awantury.
Kurcze dzisiaj realnie mam wrazenie, ze uda mi sie posprzątać :)
Co prawda na obiad beda frytki z piekarnika no ale będzie chociaz czysto :)

reklama
Cześć mamuśki :) dołączam do grona tych z bólem głowy i uczuciem kaca. Normalnie tak mnie cmi ze aż oczy bolą [emoji24] ja ostatnio zamiast w nocy spać to szyje :D wkręciłam się na dobre i nie wiem co ja biedna pocznę jak mi się materiały skończą... dziś powstały takie o to dwie spódniczki dla młodej
IMG_5185.JPG
IMG_5183.JPG

Jak tak dalej pójdzie to opanuje szycie na tyle ze pierwszy zestaw do szpitala dla maluszka sama popełnię :)
Miłego dnia kochane! A ja tym czasem spróbuje się zebrać coby jechać do siostry po młoda

Cześć mamuśki :) dołączam do grona tych z bólem głowy i uczuciem kaca. Normalnie tak mnie cmi ze aż oczy bolą [emoji24] ja ostatnio zamiast w nocy spać to szyje :D wkręciłam się na dobre i nie wiem co ja biedna pocznę jak mi się materiały skończą... dziś powstały takie o to dwie spódniczki dla młodej Zobacz załącznik 927266Zobacz załącznik 927267
Jak tak dalej pójdzie to opanuje szycie na tyle ze pierwszy zestaw do szpitala dla maluszka sama popełnię :)
Miłego dnia kochane! A ja tym czasem spróbuje się zebrać coby jechać do siostry po młoda
Świetne :) cos czuje, ze na macierzyńskim dorobisz ;)

Cześć mamuśki :) dołączam do grona tych z bólem głowy i uczuciem kaca. Normalnie tak mnie cmi ze aż oczy bolą [emoji24] ja ostatnio zamiast w nocy spać to szyje :D wkręciłam się na dobre i nie wiem co ja biedna pocznę jak mi się materiały skończą... dziś powstały takie o to dwie spódniczki dla młodej Zobacz załącznik 927266Zobacz załącznik 927267
Piękne ciuszki! aaaale Młoda ma zdolną mamusię :))))

Mam apogeum bólu głowy, położyłam się na na parę godzin i wstaje z jeszcze większym bólem [emoji52] chyba po raz pierwszy wezmę paracetamol, czeka mnie sprzątanie a ja jestem bez życia.

Mam apogeum bólu głowy, położyłam się na na parę godzin i wstaje z jeszcze większym bólem [emoji52] chyba po raz pierwszy wezmę paracetamol, czeka mnie sprzątanie a ja jestem bez życia.
Współczuję :(
Mi właśnie ten ból przeszedł po kawie, właśnie skończyłam sprzątać i do końca dnia robię NIC - kocham ten plan [emoji39]

reklama
Dziewczyny dziś się odwazylam i pierwszy raz poprosiłam o bycie obsluzona w sklepie bez kolejki :)
[emoji122][emoji122]
Ja mam z tym problem... ostatnio w rossmanie dwie dziewczyny pani kasjerka postanowiła wpuścić przede mnie bo były w widocznej ciąży. Przy pakowaniu zakupów tylko powiedziałam grzecznie "najgorzej jak tej ciąży jeszcze nie widać" - "oooj to proszę mówić, koniecznie!" ale mam jakiś opór przed tym..
Ja tam nie mam oporow, jak zle sie czuje to korzystam, a tym bardziej jak mam malo rzeczy a kolejka na 20-30minut[emoji57]
Ja chyba zaczelam twierdzić że skoro przysługują nam takie przywileje to dlaczego nie skorzystać?
Korzystac od początku [emoji106][emoji106]
W pozniejszym czasie tez czesto bedzie trzeba sie upominac bo jakims cudem im brzuch wiekszy tym ludzie w kolejkach wszędzie staja sie ślepi [emoji14] nie wiem na jakiej zasadzie to dziala ale niestety tak jest [emoji848]

Ja tam żadnych zmian na forum nie widze i cale szczescie bo z kazda aktualizacja zawsze w kazdej apce tego typu jest tylko gorzej [emoji849]

Niestety, mieszkania obejrzelismy ale raczej nic z tego [emoji849] jedno fajne duze ale raczej dosc drogie jak za tą cene [emoji849] drugie mniejsze i w sumie spoko ale właściciel...[emoji849] znacie ten typ co wie wszystko najlepiej, niczym sie nie interesuje ale wie o wszystkich wszystko i buzka mu sie nie zamyka ? Do tego wszystkie rachunki to on bedzie ppłacić sam bo gdzie tam liczniki na wynajmujacych przepisać [emoji849]no i oczywiście srednio raz na miesiac wpadnie sprawdzic czy wszystko w porządku zapowiadając sie albo i nie [emoji849]
Ehhh czekamy moze cos innego sie jeszcze pojawi a w sumie to czekamy tez na zdjecia jeszcze domu bo jest tez do wynajęcia, tylko ciekawe jak to by wychodzilo cenowo z ogrzewaniem [emoji849]

A z lepszych wieści ubralismy wlasnie choinke [emoji106][emoji13]
1545484180144.jpeg
1545484309197.jpeg

Do góry