Nie, u mnie ciąża bezobjawowo, po za sennością i czasami minimalnym ciągnięciem w podbrzuszu [emoji3526]Oj biedna. Czasem się trafi gorszy dzień. A ogólnie pierwsze tygodnie z wymiotami i mdlosciami?
Dziś zaczynam 14 tydzień wg om...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, u mnie ciąża bezobjawowo, po za sennością i czasami minimalnym ciągnięciem w podbrzuszu [emoji3526]Oj biedna. Czasem się trafi gorszy dzień. A ogólnie pierwsze tygodnie z wymiotami i mdlosciami?
Ja dzisiaj zaczynam 16tc i też to samo. Trochę ciągnie w podbrzuszu, cierpiałam w dzień i wieczorem na senność, w nocy po przebudzeniu znowu bezsenność. I ból piersi. To by było na tyle [emoji3] więc faktycznie musiałaś się czymś zatruć.Nie, u mnie ciąża bezobjawowo, po za sennością i czasami minimalnym ciągnięciem w podbrzuszu [emoji3526]
Dziś zaczynam 14 tydzień wg om...
Tak, jestem pewna że zaszkodził mi obiad który zjadłam w pracy...Ja dzisiaj zaczynam 16tc i też to samo. Trochę ciągnie w podbrzuszu, cierpiałam w dzień i wieczorem na senność, w nocy po przebudzeniu znowu bezsenność. I ból piersi. To by było na tyle [emoji3] więc faktycznie musiałaś się czymś zatruć.
Bliźniaczki ciązowe [emoji23] to Twoja pierwsza ciąża dobrze pamiętam? Pamiętam Cie ze staraczek. Jeszcze przed chwilą sikałysmy na testy. Moja pierwsza i bardzo doceniam, że w ogóle się nie męczę i do dziś nie wiem co to ciąża [emoji4]Tak, jestem pewna że zaszkodził mi obiad który zjadłam w pracy...
Ooo zapomniałam o piersiach, czuję jakby miały eksplodować [emoji23]
A z sennością miałam tak samo...jak już się w nocy przebudziła to był koniec, oczy wielkie jak 5zl i koniec spania [emoji23]
Hehe fajne określenie [emoji23] dobrze pamiętasz, pierwsza ciąża i też jestem w szoku że tak dobrze się czuję [emoji3526] oby tak dalej, a dziś prenatalne. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok [emoji6]Bliźniaczki ciązowe [emoji23] to Twoja pierwsza ciąża dobrze pamiętam? Pamiętam Cie ze staraczek. Jeszcze przed chwilą sikałysmy na testy. Moja pierwsza i bardzo doceniam, że w ogóle się nie męczę i do dziś nie wiem co to ciąża [emoji4]
Hej ja leciałam do USA, wiec w sumie dluga podróż dał mi zaświadczenie na wypadek gdyby ktoras z linii lotniczych się buntowala, ogólnie powrót wspominam okropnie,Witam wszystkie dwupaczki
U mnie przedświąteczna gonitwa prawie zakończona
Prezenty już wszystkie zapakowane choinka ubrana dom „prawie” posprzątany
Kochane mam pytanie co wasi lekarze mówią o lataniu samolotem na początku 2 trymestru? Mamusie które już w ciąży były, czy któraś z was podróżowała w ciąży samolotami ?
SliczneRobiłam stroiki świąteczne. Pierwszy raz i musze sie pochwalić efektem
Zrobiłam 4 duze i 1 mały zajęło mi to 3h a zmęczona jestem masakrycznie...nie wiem czy to ciąża tak na mnie dziala czy tak sie rozleniwilam ostatnio