reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Nie, u mnie ciąża bezobjawowo, po za sennością i czasami minimalnym ciągnięciem w podbrzuszu [emoji3526]
Dziś zaczynam 14 tydzień wg om...
Ja dzisiaj zaczynam 16tc i też to samo. Trochę ciągnie w podbrzuszu, cierpiałam w dzień i wieczorem na senność, w nocy po przebudzeniu znowu bezsenność. I ból piersi. To by było na tyle [emoji3] więc faktycznie musiałaś się czymś zatruć.

Ja dzisiaj zaczynam 16tc i też to samo. Trochę ciągnie w podbrzuszu, cierpiałam w dzień i wieczorem na senność, w nocy po przebudzeniu znowu bezsenność. I ból piersi. To by było na tyle [emoji3] więc faktycznie musiałaś się czymś zatruć.
Tak, jestem pewna że zaszkodził mi obiad który zjadłam w pracy...
Ooo zapomniałam o piersiach, czuję jakby miały eksplodować [emoji23]
A z sennością miałam tak samo...jak już się w nocy przebudziła to był koniec, oczy wielkie jak 5zl i koniec spania [emoji23]

Tak, jestem pewna że zaszkodził mi obiad który zjadłam w pracy...
Ooo zapomniałam o piersiach, czuję jakby miały eksplodować [emoji23]
A z sennością miałam tak samo...jak już się w nocy przebudziła to był koniec, oczy wielkie jak 5zl i koniec spania [emoji23]
Bliźniaczki ciązowe [emoji23] to Twoja pierwsza ciąża dobrze pamiętam? Pamiętam Cie ze staraczek. Jeszcze przed chwilą sikałysmy na testy. Moja pierwsza i bardzo doceniam, że w ogóle się nie męczę i do dziś nie wiem co to ciąża [emoji4]

Bliźniaczki ciązowe [emoji23] to Twoja pierwsza ciąża dobrze pamiętam? Pamiętam Cie ze staraczek. Jeszcze przed chwilą sikałysmy na testy. Moja pierwsza i bardzo doceniam, że w ogóle się nie męczę i do dziś nie wiem co to ciąża [emoji4]
Hehe fajne określenie [emoji23] dobrze pamiętasz, pierwsza ciąża i też jestem w szoku że tak dobrze się czuję [emoji3526] oby tak dalej, a dziś prenatalne. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok [emoji6]

Syn wrocil zadowolony ze szkolnej Wigilii. A potem zrobilismy "dzien bobra". Dostalismy poczta reklamowy kaledarz ze zdjeciem bobra i musialam w zwiazku z czym odpowiedziec na cale mnostwo pytan, wyszukac na necie fotki i filmiki. I zobaczcie, jakiego slodziaka znalezlismy :)

foto_54ba4d10a046e3a47ef02b68eebb74cf.jpg

Załączniki

• foto_54ba4d10a046e3a47ef02b68eebb74cf.jpg
    foto_54ba4d10a046e3a47ef02b68eebb74cf.jpg
    99,9 KB · Wyświetleń: 382
Witam wszystkie dwupaczki :)
U mnie przedświąteczna gonitwa prawie zakończona :)
Prezenty już wszystkie zapakowane :) choinka ubrana :) dom „prawie” posprzątany :)
Kochane mam pytanie co wasi lekarze mówią o lataniu samolotem na początku 2 trymestru? Mamusie które już w ciąży były, czy któraś z was podróżowała w ciąży samolotami ?
Hej ja leciałam do USA, wiec w sumie dluga podróż dał mi zaświadczenie na wypadek gdyby ktoras z linii lotniczych się buntowala, ogólnie powrót wspominam okropnie,

Robiłam stroiki świąteczne. Pierwszy raz i musze sie pochwalić efektem ;)
Zrobiłam 4 duze i 1 mały zajęło mi to 3h a zmęczona jestem masakrycznie...nie wiem czy to ciąża tak na mnie dziala czy tak sie rozleniwilam ostatnio ;)

Załączniki

• Message_1545401489498-1.jpg
    Message_1545401489498-1.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 81
  • 20181221_161729.jpg
    20181221_161729.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry