Pianistka1991
Fanka BB :)
Super prezenty zrobiłam osobny wątek o płci, imionaw sumie też możemy pisać jak ktoś juz wieOj no w takim wypadku to tez bym sie wkurzyla [emoji849] a znajac mnie to bym wstala normalnie z rana i "przypadkowo" robila halas żeby sobie odespac nie mógł [emoji13] Masz prawo sie nie zgadzac. To co napisalam to tylko moje zdanie. Dla mnie nie ma różnicy czy ogladal raz gdzies na necie czy ma je pobrane na kompa. Moze taki watek gdzie bedziemy pisac plec i do tego imiona ? [emoji848]Tabelke robila Ces i raczej ciężko zeby ją w aktualizacje wciagac...
Ja już po pobraniu krwi i zakupach [emoji14] musialam isc do innego labo i musialam placic za badania [emoji849] 110zl za 4badania [emoji849] ale pierwszy raz nawet nie poczułam jak mi pobierala [emoji854]
No i mlodemu juz prezent kupiony, dostanie grę spadajace małpki, gry z trefl Skojarzenia i Liczymy i wielkie terenowe auto na pilota [emoji854] bedzie jezdzil [emoji28]
Tz mamie jeszcze do ksiazek dokupilam kupilam ladne rekawiczki i kubek termiczny z napisem mialam wypic mleko a pije prosecco [emoji14] i tz tacie podobny tylko z napisem kubek prawdziwego władcy [emoji14]