reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie z cukrem paskudnie jest na czczo i nie wiem od czego to zależy. A nocy już nie podjadam. Po ostatnim posiłku w nocy jest w normie, cały dzień tez a rano zawsze ponad 90 :(

Kamila, ja bym przed ginem to diabetologa odwiedziła. Może coś nie tak jest z Twoja wieczorna dieta? Za wcześnie jesz ostatni posiłek przed snem lub potrzebujesz jakiejś aktywności fizycznej. Moim zdaniem tym to diabetolog powinien się zająć.

Edit:
Nie Kamila, a Zaskoczona:)

reklama
Wygląda to na jakiś zaczątek infekcji. Miałam podobne wyniki (bakterie dość liczne) ale jak powtórzyłam badanie (w międzyczasie piłam dużo soku z żurawiny) to już wszystko było dobrze. Nie wiem czy to kwestia pobrania próbki, czy zwalczenia infekcji. Dopytaj lekarza, ale nie martw się na zapas, to nie są jakieś bardzo złe wyniki ;)
Dzięki, trochę mi ułżyło :) będę więcej pić, mam herbatę z żurawiny i kupię też sok. Poczekam też aż mi lekarz odpisze, może coś poradzi. Ja akurat z pecherzem miałam przed ciąża nawracajace problemy raz, dwa razy w roku. Więc muszę chyba przez cala ciążę uważać na to :)

Dzięki, trochę mi ułżyło :) będę więcej pić, mam herbatę z żurawiny i kupię też sok. Poczekam też aż mi lekarz odpisze, może coś poradzi. Ja akurat z pecherzem miałam przed ciąża nawracajace problemy raz, dwa razy w roku. Więc muszę chyba przez cala ciążę uważać na to :)
Też zaczęłam się martwić jak zobaczyłam swoje wyniki, ale naprawdę to na razie nic takiego. :)
Sok z żurawiny, taki 100% jest pyszny (choć niestety dość drogi), ja go niczym nie rozcieńczałam, uwielbiam takie kwaśne smaki [emoji39][emoji39][emoji39]

Dziewczyny ja już po badaniu :) prawdopodobnie chłopczyk. Przeziernosc 1.5, wszystko prawidłowo. Termin na 20 czerwca :)
20181208_121455.jpeg

Załączniki

• 20181208_121455.jpeg
    20181208_121455.jpeg
    36,3 KB · Wyświetleń: 321
Też zaczęłam się martwić jak zobaczyłam swoje wyniki, ale naprawdę to na razie nic takiego. :)
Sok z żurawiny, taki 100% jest pyszny (choć niestety dość drogi), ja go niczym nie rozcieńczałam, uwielbiam takie kwaśne smaki [emoji39][emoji39][emoji39]
A kupiłaś w aptece czy normalnie w sklepie? :)

reklama
Do góry