reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

IMG_4944.JPG

Pochwale się! Wczoraj kupiłam przez olx kurtkę z hm ciążowa taka jak na zdjeciu z tym ze moja jest granatowa. Dziewczyna kupiła ja nowa i nosiła jeden sezon. Dałam za nią całe 100 zł ^^ a gratis dostałam 10 ciążowych bluzek [emoji7]

Załączniki

• IMG_4944.JPG
    IMG_4944.JPG
    175,1 KB · Wyświetleń: 297
reklama
Zobacz załącznik 923231
Pochwale się! Wczoraj kupiłam przez olx kurtkę z hm ciążowa taka jak na zdjeciu z tym ze moja jest granatowa. Dziewczyna kupiła ja nowa i nosiła jeden sezon. Dałam za nią całe 100 zł ^^ a gratis dostałam 10 ciążowych bluzek [emoji7]
Super :) ja póki co nie kupuję nic zimowego, bo nie wiem ile zima bedzie trwać i kiedy przestanę się mieścić w swoje kurtki i płaszcze ;)

Jak ja się cieszę dzisiejszym dniem, od około ponad roku nigdzie się nie ruszalam bez córki nawet do głupiego spożywczego a dziś z mężem planujemy córkę oddać dziadkom i iść w końcu do kina a potem coś zjeść. Trochę się stresuję bo Ona z nikim innym nie zostaje tylko ze mną jest, więc było już kilka prób zostawienia jej komuś to kończyło się okropnym płaczem i telefonem po 5 minutach "wracajcie"

Całe życie mam opryszczke. Heviran jest mi tak dobrze znany :( ale nie w ciąży:( tu chodzi o dziecko. Jakaś tam dziewczyna w 23tyg musiała urodzić martwe dziecko przez wirus opryszczki :( sama znam dwie dziewczyny które podczas ciąży miały opryszczke a teraz dzieci z wadą suchu i jak się nie martwić :((

Ja miałam w pierwszej ciąży, przed ciąża ogólnie 2 razy w roku mam.
Synek jest zdrowy i słyszący. Co prawda jeszcze nie mówi, ale wiem ze słyszy:)))
Dziewczyny maja racje. Opryszczka jest szkodliwa gdy ma się ja s ciąży po raz pierwszy:)

Ja juz bylam u diabetologa a moja gin jak jej o tym powiedzialam to troche zlala sprawe ze przeciez nie mam cukrzycy a w ogole tamten lekarz sie nie zna...
Dziewczyny ja już po badaniu :) prawdopodobnie chłopczyk. Przeziernosc 1.5, wszystko prawidłowo. Termin na 20 czerwca :) Zobacz załącznik 923229
Super [emoji8][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 923231
Super[emoji6]
Ja nie kupuję mam nadzieje przechodzic zime w kurtce ktora mam a na wiosnę mam fajny plaszczyk [emoji6]

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 923231
Też obserwuje aukcje na olx z taka kurtka. Muszę też koniecznie kupić:) ładna jest:)

reklama
Do góry