Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to dzisiaj może upoluję gdzieś. Też lubię smak żurawiny, więc nie powinno być problemuKupiłam w Auchan dokładnie, ok.20 zł litrowa butelka
Super ja póki co nie kupuję nic zimowego, bo nie wiem ile zima bedzie trwać i kiedy przestanę się mieścić w swoje kurtki i płaszczeZobacz załącznik 923231
Pochwale się! Wczoraj kupiłam przez olx kurtkę z hm ciążowa taka jak na zdjeciu z tym ze moja jest granatowa. Dziewczyna kupiła ja nowa i nosiła jeden sezon. Dałam za nią całe 100 zł ^^ a gratis dostałam 10 ciążowych bluzek [emoji7]
Całe życie mam opryszczke. Heviran jest mi tak dobrze znany ale nie w ciąży tu chodzi o dziecko. Jakaś tam dziewczyna w 23tyg musiała urodzić martwe dziecko przez wirus opryszczki sama znam dwie dziewczyny które podczas ciąży miały opryszczke a teraz dzieci z wadą suchu i jak się nie martwić (
Super [emoji8][emoji7][emoji7]Dziewczyny ja już po badaniu prawdopodobnie chłopczyk. Przeziernosc 1.5, wszystko prawidłowo. Termin na 20 czerwca Zobacz załącznik 923229
Super[emoji6]Zobacz załącznik 923231
Pochwale się! Wczoraj kupiłam przez olx kurtkę z hm ciążowa taka jak na zdjeciu z tym ze moja jest granatowa. Dziewczyna kupiła ja nowa i nosiła jeden sezon. Dałam za nią całe 100 zł ^^ a gratis dostałam 10 ciążowych bluzek [emoji7]
SuperDziewczyny ja już po badaniu prawdopodobnie chłopczyk. Przeziernosc 1.5, wszystko prawidłowo. Termin na 20 czerwca Zobacz załącznik 923229
Też obserwuje aukcje na olx z taka kurtka. Muszę też koniecznie kupić ładna jestZobacz załącznik 923231
Dziewczyny ja już po badaniu prawdopodobnie chłopczyk. Przeziernosc 1.5, wszystko prawidłowo. Termin na 20 czerwca Zobacz załącznik 923229
Super, gratulacje!! według moich obserwacji mamy dużo chlopczyków na grupie )))