reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

IMG_4944.JPG

Pochwale się! Wczoraj kupiłam przez olx kurtkę z hm ciążowa taka jak na zdjeciu z tym ze moja jest granatowa. Dziewczyna kupiła ja nowa i nosiła jeden sezon. Dałam za nią całe 100 zł ^^ a gratis dostałam 10 ciążowych bluzek [emoji7]

Załączniki

• IMG_4944.JPG
    IMG_4944.JPG
    175,1 KB · Wyświetleń: 300
reklama
Zobacz załącznik 923231
Pochwale się! Wczoraj kupiłam przez olx kurtkę z hm ciążowa taka jak na zdjeciu z tym ze moja jest granatowa. Dziewczyna kupiła ja nowa i nosiła jeden sezon. Dałam za nią całe 100 zł ^^ a gratis dostałam 10 ciążowych bluzek [emoji7]
Super :) ja póki co nie kupuję nic zimowego, bo nie wiem ile zima bedzie trwać i kiedy przestanę się mieścić w swoje kurtki i płaszcze ;)

Jak ja się cieszę dzisiejszym dniem, od około ponad roku nigdzie się nie ruszalam bez córki nawet do głupiego spożywczego a dziś z mężem planujemy córkę oddać dziadkom i iść w końcu do kina a potem coś zjeść. Trochę się stresuję bo Ona z nikim innym nie zostaje tylko ze mną jest, więc było już kilka prób zostawienia jej komuś to kończyło się okropnym płaczem i telefonem po 5 minutach "wracajcie"

Całe życie mam opryszczke. Heviran jest mi tak dobrze znany :( ale nie w ciąży:( tu chodzi o dziecko. Jakaś tam dziewczyna w 23tyg musiała urodzić martwe dziecko przez wirus opryszczki :( sama znam dwie dziewczyny które podczas ciąży miały opryszczke a teraz dzieci z wadą suchu i jak się nie martwić :((

Ja miałam w pierwszej ciąży, przed ciąża ogólnie 2 razy w roku mam.
Synek jest zdrowy i słyszący. Co prawda jeszcze nie mówi, ale wiem ze słyszy:)))
Dziewczyny maja racje. Opryszczka jest szkodliwa gdy ma się ja s ciąży po raz pierwszy:)

Ja juz bylam u diabetologa a moja gin jak jej o tym powiedzialam to troche zlala sprawe ze przeciez nie mam cukrzycy a w ogole tamten lekarz sie nie zna...
Dziewczyny ja już po badaniu :) prawdopodobnie chłopczyk. Przeziernosc 1.5, wszystko prawidłowo. Termin na 20 czerwca :) Zobacz załącznik 923229
Super [emoji8][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 923231
Super[emoji6]
Ja nie kupuję mam nadzieje przechodzic zime w kurtce ktora mam a na wiosnę mam fajny plaszczyk [emoji6]

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 923231
Też obserwuje aukcje na olx z taka kurtka. Muszę też koniecznie kupić:) ładna jest:)

reklama
Do góry