Tak, dziękuje. Pobędzie do końca tygodnia w domu, ale choroby po niej nie widać na szczęście.Bidulko :-\ Też jestem chora...ale mam męża, który zrobił dzieciom kolację, umyl je itd. A Ty jesteś sama :'( Kuruj się...u mnie herbata z wit c i miodem i "złote mleko".
A jak córeczka, już zdrowa?
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
Dobry wieczor!
Straszne choróbsko mnie dopadła, nos zatkany w 100%, goraczka, chrypa, kaszel (brzuch mnie na dole boli). A tu sama w chacie. Krew mi właśnie z nosa poszla, nie wiem czy z osłabienia bo bić nie jem czy od kataru. Tż nie ma 3 dzień, nie odzywa się, ja też nie. Nie wiem gdzie jest, sądzę, że u teściowej, choć mówiła mi, że nie.
Oby młoda się w nocy nie budziła.
Biedna://// ciepła herbatka z imbirem, miodem i cytryna jest zabawienia dla mnie w takich sytuacjach. Tez niestety często krwawienia z nosa miałam, to stres i zmeczenie( tak lekarze mówią, może tez być anemia)
Grabcia123
SuperByło widac coś co wg niego było siusiakiem. Miał wątpliwości bo na poczatku był przekonany że widać było wargi... Ale po obrocie glowicy stwierdził że ewidentnie coś wystaje A tamto to chyba jednak nie wargi (bo ponoć była wyraźna przerwa między nimi) Tylko nie do końca uformowana moszna. Myślę że najbliższy miesiac będę mieć jeszcze wątpliwości![]()
Nie wiem. Postanowiłam, że raczej się z nim nie pogodzę. Jak wróci to niech zabierze resztę rzeczy.Biedna....:* twardy ten Twój tz.....jest taki uparty przy klotniach?? Myślisz ze wróci ?
Berry90
A jakieś przeczuciaSuperja pewnie się dowiem 2-9.01 wtedy będę mieć kolejne usg..
Berry90
Z tego co wiem to krwawienie z nosa może być spowodowane rozszerzajacymi się wszędzie naczynkami. Łatwiej pękają. Dodaj do tego suche powietrze bo sezon grzewczy. Zmiany temperatury i taki może być efektBiedna://// ciepła herbatka z imbirem, miodem i cytryna jest zabawienia dla mnie w takich sytuacjach. Tez niestety często krwawienia z nosa miałam, to stres i zmeczenie( tak lekarze mówią, może tez być anemia)
Grabcia123
Właśnie teraz Totalnie żadnych.. Z synkiem od początku mówiłam że synuś i nie polegało to dyskusji [emoji23][emoji23] a teraz totalna pustka...A jakieś przeczucia?
Berry90
Dziś andrzejkiWłaśnie teraz Totalnie żadnych.. Z synkiem od początku mówiłam że synuś i nie polegało to dyskusji [emoji23][emoji23] a teraz totalna pustka...
reklama
Tak pewnieTo prawda![]()
Tak naprawdę to jeszcze 100% pewności co do płci to chyba jeszcze żadna nie ma, wszystko może się zdarzyć![]()
Siostra mi juz nakupowala w uk pelno różowych ciuszkow.
Teraz na usg na poczatku sobie pomyslalam o kanciasta glowa bedzie chlopak