Nati88
Fanka BB :)
PreglifeCo to za apka?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PreglifeCo to za apka?![]()
Było widac coś co wg niego było siusiakiem. Miał wątpliwości bo na poczatku był przekonany że widać było wargi... Ale po obrocie glowicy stwierdził że ewidentnie coś wystaje A tamto to chyba jednak nie wargi (bo ponoć była wyraźna przerwa między nimi) Tylko nie do końca uformowana moszna. Myślę że najbliższy miesiac będę mieć jeszcze wątpliwościAle określił to po wyrostku plciowym czy już poprostu widać siusiaka?
Taktak jak zaplanowaliśmy hehe
![]()
Jak sie staralismy o drugiego bobasa to sie smialismy, ze chcemy tylko chlopca. Teraz juz jakos nastawilam sie na dziewczynke no ale jak zdrowe bedzie to najwazniejsze
Ja tak mam praktycznie od samego poczatku. Pytalam o to na ostatniej wizycie, gin mowila ze jesli nie mam innych objawów jak uplawy to nie ma co sie niepokoićDziewczyny czy któraś z Was odczuwa lekkie ullucia wewnątrz pochwy?? Tak jakby na szyjce ? Ja już je czuje od 3 dni zaczynam się niepokoić
Tak , Ja. Nie martw się to ponoć normalneDziewczyny czy któraś z Was odczuwa lekkie ullucia wewnątrz pochwy?? Tak jakby na szyjce ? Ja już je czuje od 3 dni zaczynam się niepokoić
Bidulko :-\ Też jestem chora...ale mam męża, który zrobił dzieciom kolację, umyl je itd. A Ty jesteś sama :'( Kuruj się...u mnie herbata z wit c i miodem i "złote mleko".Dobry wieczor!
Straszne choróbsko mnie dopadła, nos zatkany w 100%, goraczka, chrypa, kaszel (brzuch mnie na dole boli). A tu sama w chacie. Krew mi właśnie z nosa poszla, nie wiem czy z osłabienia bo bić nie jem czy od kataru. Tż nie ma 3 dzień, nie odzywa się, ja też nie. Nie wiem gdzie jest, sądzę, że u teściowej, choć mówiła mi, że nie.
Oby młoda się w nocy nie budziła.
Biedna....:* twardy ten Twój tz.....jest taki uparty przy klotniach?? Myślisz ze wróci ?Dobry wieczor!
Straszne choróbsko mnie dopadła, nos zatkany w 100%, goraczka, chrypa, kaszel (brzuch mnie na dole boli). A tu sama w chacie. Krew mi właśnie z nosa poszla, nie wiem czy z osłabienia bo bić nie jem czy od kataru. Tż nie ma 3 dzień, nie odzywa się, ja też nie. Nie wiem gdzie jest, sądzę, że u teściowej, choć mówiła mi, że nie.
Współczuję, kuruj się i staraj nie przejmować... wierzę, że tż pójdzie po rozum do głowy i przestanie Cie stresować taką sytuacjąDobry wieczor!