reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Z tego co wiem to kurier niestety nie ma obowiązku czekać żeby otworzyć przy nim paczkę... potem w razie w spisuje się protokół szkody. Ja np zamowilam zlew i przyszedl pekniety na pol i na kuriera czekałam ponad tydzień ale może to zależy od firmy czy miasta bo u mnie dpd jest straszny kurier akurat. Tak czy siak ja bym przez Internet nie kupila jednak w ciemno używki, tylko osobiście ☹

A na poprawę humoru ostatnio oglądałam łóżeczka na olx i znalazlam naprawdę piękne w dobrej cenie i napisałam wiadomość czy lozeczko nie jest uszkodzone i czy są ślady po ząbkach co przecież często się zdarza na co otrzymałam odpowiedź: ja mam w domu małe dziecko a nie bobry
Hahaha, to ja miałam bobra ;)

reklama
A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...

To cieszyć się trzeba:)))

Dziewczyny, a podpowiedzcie mi czym i czy w ogóle nawilżanie buźki swoich dziesiątek? Mój synek ma ogólnie nawilżona skore, ale na policzkach taka jakby lekko przesuszona i wypieki zaczęły się od czasu do czasu robić:/. Wiem, ze teraz chłodniej i to jest ze sobą powiązane,ale czy w domu np po kąpieli nawilżacie buziaki dzieciom? Szczególnie tym mniejszym, tak do 1.5, 2 lat? Szlyszalam, ze na spacery dobra jest mustella w sztyfcie i bardzo wygodna w uzyciu( używałam nivea baby na każda pogodę ale oczywiście gdzieś zgubiłam i chwilowo przed wyją jem z domu niczym się nie smarujemy na twarzy)

A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...
Ja mam tak samo. ;)

reklama
Nie, sama je zrobiłam bo wątroba mnie gniotła po ostatnim bólu głowy i braniu paracetamolu. Może to od tego mi się podniosło. A poza tym jeszcze duphaston, heparyna i acard. Mało nie biorę :)

Obowiazkowo skonsultuj te wyniki z ginekologiem. Nawet telefonicznie warto, bo akurat asat i aspat powiązany może być z cholestaza, a to już powinno być pod kontrola lekarza

Do góry