Hahaha, to ja miałam bobraZ tego co wiem to kurier niestety nie ma obowiązku czekać żeby otworzyć przy nim paczkę... potem w razie w spisuje się protokół szkody. Ja np zamowilam zlew i przyszedl pekniety na pol i na kuriera czekałam ponad tydzień ale może to zależy od firmy czy miasta bo u mnie dpd jest straszny kurier akurat. Tak czy siak ja bym przez Internet nie kupila jednak w ciemno używki, tylko osobiście ☹
A na poprawę humoru ostatnio oglądałam łóżeczka na olx i znalazlam naprawdę piękne w dobrej cenie i napisałam wiadomość czy lozeczko nie jest uszkodzone i czy są ślady po ząbkach co przecież często się zdarza na co otrzymałam odpowiedź: ja mam w domu małe dziecko a nie bobry
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...
To cieszyć się trzeba))
Dziewczyny, a podpowiedzcie mi czym i czy w ogóle nawilżanie buźki swoich dziesiątek? Mój synek ma ogólnie nawilżona skore, ale na policzkach taka jakby lekko przesuszona i wypieki zaczęły się od czasu do czasu robić:/. Wiem, ze teraz chłodniej i to jest ze sobą powiązane,ale czy w domu np po kąpieli nawilżacie buziaki dzieciom? Szczególnie tym mniejszym, tak do 1.5, 2 lat? Szlyszalam, ze na spacery dobra jest mustella w sztyfcie i bardzo wygodna w uzyciu( używałam nivea baby na każda pogodę ale oczywiście gdzieś zgubiłam i chwilowo przed wyją jem z domu niczym się nie smarujemy na twarzy)
Madelaine701
Ja to samo pierwsze było na 13.06 potem na 11.06 wczoraj na 07.06 a z om na 08.06, dlatego zapytałam wczoraj i teraz liczę wg omA ja sama już nie wiem, sugeruję się terminem OM - 6.06, pierwsze usg pokazywało 9.06, drugie 5.06, a trzecie 4.06 różnice niewielkie. W kartę ciąży mam wpisany 6.06.
Silje1008
Swoją drogą drogie przyszłe mamy... mam pytanie. Czy może któraś z Was usłyszała od swojego lekarza ciekawa diagnozę "dwóch sezonów macicy" ? Ja właśnie jestem takim przypadkiem I dalej do mnie to nie do końca dociera...
Dwóch sezonów? Czy dwurożna macica??
Madelaine701
Gratuluję synkaJa dziś jestem po prenatalnych na 75% chłopiec (czyli tak jak czułam od poczatku) mały się tam gimnastykuje jak na wf ! Czekam jeszcze na wyniki z PAPPa
Berry90
Dwoch trzonow - wybacz, autokorekta [emoji23]Dwóch sezonów? Czy dwurożna macica??
Mi grubo ponad tydzień temu czyli około 10 tc., ale dzisiaj zwymiotowałem niestety.Dziewczyny, kiedy (i czy w ogóle) odpuściły Wam mdłości?
Berry90
12... Z założenia wg tego co mam na karcie to wychodzi 12+0 A w drugim opisie 12+3...A który Tc??
Ja mam tak samo.A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...
reklama
Silje1008
Nie, sama je zrobiłam bo wątroba mnie gniotła po ostatnim bólu głowy i braniu paracetamolu. Może to od tego mi się podniosło. A poza tym jeszcze duphaston, heparyna i acard. Mało nie biorę
Obowiazkowo skonsultuj te wyniki z ginekologiem. Nawet telefonicznie warto, bo akurat asat i aspat powiązany może być z cholestaza, a to już powinno być pod kontrola lekarza