reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Z tego co wiem to kurier niestety nie ma obowiązku czekać żeby otworzyć przy nim paczkę... potem w razie w spisuje się protokół szkody. Ja np zamowilam zlew i przyszedl pekniety na pol i na kuriera czekałam ponad tydzień ale może to zależy od firmy czy miasta bo u mnie dpd jest straszny kurier akurat. Tak czy siak ja bym przez Internet nie kupila jednak w ciemno używki, tylko osobiście ☹

A na poprawę humoru ostatnio oglądałam łóżeczka na olx i znalazlam naprawdę piękne w dobrej cenie i napisałam wiadomość czy lozeczko nie jest uszkodzone i czy są ślady po ząbkach co przecież często się zdarza na co otrzymałam odpowiedź: ja mam w domu małe dziecko a nie bobry
Hahaha, to ja miałam bobra ;)

reklama
A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...

To cieszyć się trzeba:)))

Dziewczyny, a podpowiedzcie mi czym i czy w ogóle nawilżanie buźki swoich dziesiątek? Mój synek ma ogólnie nawilżona skore, ale na policzkach taka jakby lekko przesuszona i wypieki zaczęły się od czasu do czasu robić:/. Wiem, ze teraz chłodniej i to jest ze sobą powiązane,ale czy w domu np po kąpieli nawilżacie buziaki dzieciom? Szczególnie tym mniejszym, tak do 1.5, 2 lat? Szlyszalam, ze na spacery dobra jest mustella w sztyfcie i bardzo wygodna w uzyciu( używałam nivea baby na każda pogodę ale oczywiście gdzieś zgubiłam i chwilowo przed wyją jem z domu niczym się nie smarujemy na twarzy)

A w ogóle dziewczyny zdziwiłam się bo mój lekarz prywatnie orzyjmuje a dzisiaj dal mi skierowanie na prenatalne i mam sie zgłosić do szpitala. Dziwne bo zazwyczaj jak ma sie skierowanie z wizyty prywatnej to na nfz nie mozna iść i tak zglupialam trochę...
Ja mam tak samo. ;)

reklama
Nie, sama je zrobiłam bo wątroba mnie gniotła po ostatnim bólu głowy i braniu paracetamolu. Może to od tego mi się podniosło. A poza tym jeszcze duphaston, heparyna i acard. Mało nie biorę :)

Obowiazkowo skonsultuj te wyniki z ginekologiem. Nawet telefonicznie warto, bo akurat asat i aspat powiązany może być z cholestaza, a to już powinno być pod kontrola lekarza

Do góry