reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Boże jak ja się wczoraj na tej budowie narobilam... I chyba trochę się podtrulam tym pyłem bo zygalam znowu jak cholera... Natomiast nie pokoi mnie bardziej dzisiejszy sen... Śniło mi się że poszliśmy z tz na usg a tam lekarz mówi że widzi dziecko ale nie widzi bijacego serca... Na to ja mu kazałam coś zrobić żeby biło... A lekarz że nic się nie da że trzeba było nie pracować itp.. Wstałam cała mokra.. I trochę się boję powrotu do pracy...
Sny bywają okropne, ale to tylko sny. Z pracy najwyżej zrezygnujesz znowu, jeśli będziesz się gorzej czuć.
Mi się ostatnio śniło, że poronilam, bardzo realistyczny sen... Brrr.. :(

Mi trochę pomaga jak sobie taką małą poduszkę włożę między nogi, ale i tak jest średnio. Mam problemy z biodrami i bolą mnie rano po takim spaniu. [emoji852] czasem jeszcze śpię na brzuchu bo jest to wygodne, ale podświadomie załącza mi się, że jest to coraz bardziej niewłaściwe. [emoji53]
Ja też najlepiej śpię na brzuchu ale już nie daję rady i ciągle niewyspana chodzę :p

A to mój 12+1 całkiem z rana, ba wciągniętym :p
IMG_20181125_093412.jpg

Załączniki

• IMG_20181125_093412.jpg
    IMG_20181125_093412.jpg
    516,7 KB · Wyświetleń: 274
reklama
Sny bywają okropne, ale to tylko sny. Z pracy najwyżej zrezygnujesz znowu, jeśli będziesz się gorzej czuć.

Ja też najlepiej śpię na brzuchu ale już nie daję rady i ciągle niewyspana chodzę [emoji14]

A to mój 12+1 całkiem z rana, ba wciągniętym :pZobacz załącznik 919411
Super brzuch! Widac, ze dzidzia rosnie :)

Ja też najlepiej śpię na brzuchu ale już nie daję rady i ciągle niewyspana chodzę [emoji14]

Ale fajny! [emoji4][emoji39][emoji4]
Pewnie jeszcze będę żałować tych słów, ale nie mogę się doczekać takiego prawdziwego brzuszka ciążowego, nie takiego który wygląda jak ciąża spożywcza [emoji39] zacznę znów nosić obcisłe kiecki i dumnie pokazywać piłeczkę z przodu [emoji39]

Dziewczyny wiecie coś na temat bostonki w ciazy? Czy jest grozna?
Szwagierka dzwonila wlasnie że jej synek złapał w żłobku. Ja nie bylam u niej już dawno ale tesciowa z ktora mieszkam odwiedza ich codziennie. Myslicie ze moge sie zarazić?

Ja też najlepiej śpię na brzuchu ale już nie daję rady i ciągle niewyspana chodzę :p

Pięknie:)))))

Super brzuch! Widac, ze dzidzia rosnie :)

Ale fajny! [emoji4][emoji39][emoji4]
Pewnie jeszcze będę żałować tych słów, ale nie mogę się doczekać takiego prawdziwego brzuszka ciążowego, nie takiego który wygląda jak ciąża spożywcza [emoji39] zacznę znów nosić obcisłe kiecki i dumnie pokazywać piłeczkę z przodu [emoji39]

No już coraz trudniej mi ukryć, zwłaszcza wieczorem :p
Jutro prenatalne a we wtorek chyba upublicznię w pracy ciążę.
Ech, poszłabym na spacer, ale nie chcę znowu się przeciazyc, zwłaszcza że jutro koncert. Więc chyba se datuję. Idę ciasto na pizzę zagnieść :D

reklama
Dziewczyny wiecie coś na temat bostonki w ciazy? Czy jest grozna?
Szwagierka dzwonila wlasnie że jej synek złapał w żłobku. Ja nie bylam u niej już dawno ale tesciowa z ktora mieszkam odwiedza ich codziennie. Myslicie ze moge sie zarazić?
Myślę ze male prawdopodobieństwo zebys sie zarazila w taki sposób [emoji57]
Bostonka w ciąży moze byc niebezpieczna dla dziecka ale mysle ze nie masz się co martwić [emoji6]

Do góry