reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę że macie to za sobą. U mnie do terminu 11 dni. Czekam właśnie na wizytę to zobaczymy czy zaczyna się coś ruszać.

reklama
Ja sierota nadal w dwupacku!
Dokładnie, do soboty jeszcze 3 dni [emoji6] poza tym masz bliżej niż dalej. A jak nie urodzisz 26-go to masz się zgłosić do szpitala, czy do giną, czy jak to wygląda? Ale by było super, jakbyś urodziła w Dzień Matki [emoji4] najpiękniejszy prezent

Dokładnie, do soboty jeszcze 3 dni [emoji6] poza tym masz bliżej niż dalej. A jak nie urodzisz 26-go to masz się zgłosić do szpitala, czy do giną, czy jak to wygląda? Ale by było super, jakbyś urodziła w Dzień Matki [emoji4] najpiękniejszy prezent
Ja aktualnie mam ktg 2*w tygodniu w szpitalu,w ktorym chcę rodzić. Tam sytuacja wygląda tak,że 8dni po terminie robią ci ktg i usg i lekarz decyduje czy na oddział czy do domu. Jak do domu to 11 dnia przyjmują na oddział i wtedy coś robią.

Do prywatnego już lekarza chyba nie pójdę bo szkoda mi już kasy...dzwonić mogę...
Natomiast w szpitalu i tak pokazuję skierowanie na ktg i książeczkę tego z NFZ. I wizytę mam ustaloną po terminie na 28.05 ale on co najwyżej sprawdza mi szyjke i tyle.

A ja jeszcze nie zjadłam ani jednej.. Muszę sobie kupić i zrobić jakiś pyszny deser z galaretka [emoji39] no i oczywiście że śmietana na słodko też!
Ja ostatnio robiłam koktajl, bo były takie średnio słodkie, więc lepiej było je wypić z maślanką niż zjeść sote. A te dzisiejsze są tak pyszne że nic im nie trzeba.
Za śmietaną nie przepadam. I dobrze bo biodra mam wystarcjąco duże i bez niej...[emoji57]

reklama
Ja ostatnio robiłam koktajl, bo były takie średnio słodkie, więc lepiej było je wypić z maślanką niż zjeść sote. A te dzisiejsze są tak pyszne że nic im nie trzeba.
Za śmietaną nie przepadam. I dobrze bo biodra mam wystarcjąco duże i bez niej...[emoji57]
E tam, dupą się już nie przejmuje, jaką wyhodowałam se przez 9 miesięcy, to taką mam- teraz nie ma co sobie już odmawiać [emoji14] mamy w końcu jeszcze tylko kilka dni na szaleństwo, bo potem już tylko suchary i ryż [emoji12]
A truskawki pewnie teraz z każdym dniem słodsze [emoji39]

Do góry