reklama
Też mam GBS dodatni. Przed cc dostanę antybiotyk. W sumie to nie wiem po co przy cc antybiotyk podawać przy tym wyniku, ale widocznie takie procedury mają lekarze.
Antybiotyk i tak byś dostała przed CC taka profilaktyka z tego co pamiętam to chodzi o bakterie ze szpitala pałeczki ropy czy jakoś tak
nixie
Fanka BB :)
Dzięki. Upomnę się jak będę na następnej wizycie. Ale dzisiaj duszno. Ciekawe jak będzie jutro bo będę się zajmować 3letnimi bratankami od rana a o 17ej jest przedszkolny festyn. Wam tez tak się wpijają te stopki do pięt? Koszmar. Jak zapomnę od czasu do czasu poprawić to mam taką bolącą kreskę. Nie mam jeszcze sandałów bo niebyło kiedy kupić i masa wydatków była. Męczę się w takich czółenkach na średnim koturnie. Balerinek i sportowych nie lubię niestety.
elciaaaak
Tak, ale na szczęście nie we wszystkich niektóre są taki fajne, luźniejszeDzięki. Upomnę się jak będę na następnej wizycie. Ale dzisiaj duszno. Ciekawe jak będzie jutro bo będę się zajmować 3letnimi bratankami od rana a o 17ej jest przedszkolny festyn. Wam tez tak się wpijają te stopki do pięt? Koszmar. Jak zapomnę od czasu do czasu poprawić to mam taką bolącą kreskę. Nie mam jeszcze sandałów bo niebyło kiedy kupić i masa wydatków była. Męczę się w takich czółenkach na średnim koturnie. Balerinek i sportowych nie lubię niestety.
Bea.K84
Mecenasowa27 - 24.05, chłopiec
2. DareToBe - 25.05, dziewczynka
3. Just&yna - 26.05, dziewczynka Pola
4. ewcia2102 - 27.05, dziewczynka Alicja
5. kasiaa12 - 31.05
6. tymtyrymtym - 31. 05, dziewczynka
7. maćku - 31.05, chłopiec
Dziewczyny z terminem na maj coś rzadko się zgłaszają z obecnością [emoji4] @Mecenasowa, @DareToBe, @Just&yna co u Was? Terminy na ten tydzień- coś się dzieje, jakieś objawy?
5. kasiaa12 - 31.05
Dziewczyny z terminem na maj coś rzadko się zgłaszają z obecnością [emoji4] @Mecenasowa, @DareToBe, @Just&yna co u Was? Terminy na ten tydzień- coś się dzieje, jakieś objawy?
Mecenasowa27 i DareToBe już maja poród za sobą i dzieciaczki przy sobieMecenasowa27 - 24.05, chłopiec
5. kasiaa12 - 31.05
Mecenasowa27 i DareToBe już maja poród za sobą i dzieciaczki przy sobie
O proszę w takim razie gratulacje
Bea.K84
Ooo żesz! [emoji33] i my o tym nic nie wiemy??Mecenasowa27 i DareToBe już maja poród za sobą i dzieciaczki przy sobie
To super! Gratulacje i dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków! [emoji323] [emoji8] odezwijcie się jak będziecie mieć chwilkę no i pochwalcie się pociechami [emoji4]
reklama
Ty masz jeszcze czas do soboty może jeszcze się wcześniej urodziJa sierota nadal w dwupacku!
Podziel się: