reklama
ale super, gratulacje dla dzielnej mamydziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
miałaś jakieś zapowiedzi wcześniej czy zaczęło się ot tak?
myllenne
Fanka BB :)
Nic nie zapowiadało... Lekarze mówili że jeszcze spokojnie ponosze. Brzuch mi opadł w nocy wczesniej nic nie widziałam, skurczy nie miałam no nic w nocy odszedł czop, złapała mnie biegunka i potem rozbolal brzuch i zaczęły się skurcze .... A tu taki myk [emoji846]
Jenny26
Dobrze że napisałaś jak się u Ciebie zaczęło, bo mnie ogarnia strach że nie będę wiedziała kiedy jechać do szpitala heheNic nie zapowiadało... Lekarze mówili że jeszcze spokojnie ponosze. Brzuch mi opadł w nocy wczesniej nic nie widziałam, skurczy nie miałam no nic w nocy odszedł czop, złapała mnie biegunka i potem rozbolal brzuch i zaczęły się skurcze .... A tu taki myk [emoji846]
przynajmniej uniknęłaś wielodniowego zastanawiania się "to już czy jeszcze nie" poszło hurtem i z głowy, a jak mała 10/10 to już w ogóle rewelacjaNic nie zapowiadało... Lekarze mówili że jeszcze spokojnie ponosze. Brzuch mi opadł w nocy wczesniej nic nie widziałam, skurczy nie miałam no nic w nocy odszedł czop, złapała mnie biegunka i potem rozbolal brzuch i zaczęły się skurcze .... A tu taki myk [emoji846]
Bea.K84
[emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji33] szok!!! Ale, ale, ale.... jak to?? Jejku kochana, wielkie gratulacje! [emoji253][emoji323] dużo zdrowia dla Ciebie i dla malutkiej!dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
mama_dwojki
Kochana gratulacje !!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] niech córka rośnie zdrowo ! A tobie szybkiego powrotu do formy [emoji173]dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
olala25
@mylenne Gratulacje! czyli mała się trochę mniej ruszała, bo zbierała siły na poród
to ja dzisiaj robię listę rzeczy do torby, najwyżej będę dokładać później co mam niegotowe, bo termin mam 2 tygodnie po Tobie, a jak widać nie znamy dnia ani godziny
to ja dzisiaj robię listę rzeczy do torby, najwyżej będę dokładać później co mam niegotowe, bo termin mam 2 tygodnie po Tobie, a jak widać nie znamy dnia ani godziny
reklama
Podziel się: