reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Gratulacje:) wspaniała wiadomość że wszystko ok:) szybkiego dochodzenia do siebie po porodzie:)

reklama
dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
ale super, gratulacje dla dzielnej mamy :)
miałaś jakieś zapowiedzi wcześniej czy zaczęło się ot tak?

Nic nie zapowiadało... Lekarze mówili że jeszcze spokojnie ponosze. Brzuch mi opadł w nocy wczesniej nic nie widziałam, skurczy nie miałam no nic w nocy odszedł czop, złapała mnie biegunka i potem rozbolal brzuch i zaczęły się skurcze .... A tu taki myk [emoji846]

Nic nie zapowiadało... Lekarze mówili że jeszcze spokojnie ponosze. Brzuch mi opadł w nocy wczesniej nic nie widziałam, skurczy nie miałam no nic w nocy odszedł czop, złapała mnie biegunka i potem rozbolal brzuch i zaczęły się skurcze .... A tu taki myk [emoji846]
Dobrze że napisałaś jak się u Ciebie zaczęło, bo mnie ogarnia strach że nie będę wiedziała kiedy jechać do szpitala hehe

przynajmniej uniknęłaś wielodniowego zastanawiania się "to już czy jeszcze nie" :D poszło hurtem i z głowy, a jak mała 10/10 to już w ogóle rewelacja :)

dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
[emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji33] szok!!! Ale, ale, ale.... jak to?? Jejku kochana, wielkie gratulacje! [emoji253][emoji323] dużo zdrowia dla Ciebie i dla malutkiej!

Kochana gratulacje !!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] niech córka rośnie zdrowo ! A tobie szybkiego powrotu do formy [emoji173]

@mylenne Gratulacje! :) czyli mała się trochę mniej ruszała, bo zbierała siły na poród :)
to ja dzisiaj robię listę rzeczy do torby, najwyżej będę dokładać później co mam niegotowe, bo termin mam 2 tygodnie po Tobie, a jak widać nie znamy dnia ani godziny :)

reklama
Dziewczyny w Aldi teraz takie śpiworki na lato, z tym że rozmiar duży...
IMG_20180509_105133789.jpg

Załączniki

• IMG_20180509_105133789.jpg
    IMG_20180509_105133789.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 888
Do góry