Bea.K84
Fanka BB :)
Cześć [emoji112] byłam dzisiaj w Lidlu i kupiłam kilka ciuszków małemu, a sobie biustonosz do karmienia. Byłam w szoku, że takie ilości ubranek były dostępne [emoji32] myślałam że po 9.00 to już będą puste kosze, a tu można było przebierać [emoji2] nie ma to jak zadowolona kobieta w ciąży [emoji16] a w biedronce oczywiście o każdej porze tłumy ludzi... Ja nie wiem.. Czy nikt nie pracuje w tym kraju? [emoji14] w każdym razie, tylko jedna kasa czynna, kolejka sznurek, a kasjerka bezczelnie gapi się na mój brzuch i nic [emoji36] no więc, mi teraz wiele nie trzeba, żeby się wnerwić,i na całą biedrę głośno i wyraźnie proszę o możliwość otwarcia drugiej kasy, więc łaskawa pani dzwoni. Nagle wszyscy mnie widzą, klienci z przodu niby chcą przepuścić, ale ja grzecznie czekam na drugą kasę. Nie ma w narodzie poczucia przyzwoitości i zrozumienia.
Acha, i nie smakują mi banany z biedronki, jakieś takie gorzkie [emoji13] już nie kupię
Jak tam mija dzień?
Ja dzisiaj mam wizytę więc trzymajcie [emoji110] będę miała gbs,usg więc trochę posiedzę. Wieczorem napiszę co tam u małego słychać [emoji4] miłego dnia!
Acha, i nie smakują mi banany z biedronki, jakieś takie gorzkie [emoji13] już nie kupię
Jak tam mija dzień?
Ja dzisiaj mam wizytę więc trzymajcie [emoji110] będę miała gbs,usg więc trochę posiedzę. Wieczorem napiszę co tam u małego słychać [emoji4] miłego dnia!