reklama
Kiwi nienawidzę, jakaś trauma z dzieciństwa. A witaminę C udaje mi się jeszcze suplementować tym: Link do: Sok z żurawiny 100% Herbarium, 250 ml - Produkt - Biedronka.pl chociaż mam wrażenie, że ogołociłam już większość pobliskich biedronek. A szkoda, bo jest naprawdę super, piję rozcieńczony z wodą i mam wrażenie, że parę razy już uratował mnie od infekcji.Na zaparcia przez jakiś czas działało u mnie kiwi. 2 co drugi dzień. Do tego mają dużo wit.c ale nie wiem czy to hormony czy coś innego i już nie działa
AgaRS90
Fanka BB :)
To ja znowu wybitnie nie narzekam na to, wbrew przeciwnie.Do tej pory nie miałam, ale faktycznie ostatnio perystaltyka widocznie mi zwolniła :/ idę szukać błonnika
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Przed ciąża chodziłam do ubikacji co 2, 3 dni.. teraz zdarza mi sie isc 2, 3 razy dziennie i żadnych problemów nie mam.
Chyba to przez ilosc pochłanianego jedzenia[emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
To ja mam dzis kanapki [emoji7]Piszecie o tych zaparciach ja ci prawda nie mam z tym problemu ale zrobiłam owsianke na śniadanie z suszonymi śliwkami siemię lniane, żurawina.. Pycha wyszła [emoji4]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Mmmm[emoji173]
Też go uwielbiam Pomagał mi na częste infekcje pęcherza właśnie.Kiwi nienawidzę, jakaś trauma z dzieciństwa. A witaminę C udaje mi się jeszcze suplementować tym: Link do: Sok z żurawiny 100% Herbarium, 250 ml - Produkt - Biedronka.pl chociaż mam wrażenie, że ogołociłam już większość pobliskich biedronek. A szkoda, bo jest naprawdę super, piję rozcieńczony z wodą i mam wrażenie, że parę razy już uratował mnie od infekcji.
Niestety u mnie w biedronce już długo nie ma.
Ale znalazłam sok żurawinowy 100% w netto i duża butelka, starcza mi spokojnie na 2-3 dni. Też piję rozcieńczony, bo taki cierpki smak wrrr
Link do: 100% sok (żurawina/aronia/czarny bez) 750ml za 7,19zł @ Netto - Pepper.pl
Buraczków nie próbowałam. Od lekarza mam macrogol i elektrolity 1-2 razy dziennie. Na początku 1 działał a teraz muszę brać dwa a i tak działa raz na parę dni tak jakby ciało się uodparniało. Tragedii nie ma ale przy szwie po takim wypróżnieniu mam mniejsze albo większe plamienia@Naan podobno ugotowane buraczki dobrze robią na mnie nie działa nic będę za 1,5 tygodnia to poproszę o jakieś leki bo jestem tak ociężała że masakra
AgaRS90
Ja niestety nie pije prawie nic:/ strasznie o tym zapominam..Cholera, staram się pić po 2l wody dziennie, miałam nadzieję, że to wystarczy... Ale poproszę lekarza o sprawdzenie nerek następnym razem, to już jakis kierunek dzięki!
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Herbata dziennie i to o ile.. do tego kilka lykow wody jak czuje pragnienie i to tyle;/
AgaRS90
To ja takie soki kupuje w Carrefour.Też go uwielbiam Pomagał mi na częste infekcje pęcherza właśnie.
Niestety u mnie w biedronce już długo nie ma.
Ale znalazłam sok żurawinowy 100% w netto i duża butelka, starcza mi spokojnie na 2-3 dni. Też piję rozcieńczony, bo taki cierpki smak wrrr
Link do: 100% sok (żurawina/aronia/czarny bez) 750ml za 7,19zł @ Netto - Pepper.pl
Ost sok z aroniii 100 % tloczony 0.475 ml za 7zl na promocji. W lodówce można trzymać 10 dni. Sa tez inne, wyciskanie z malin, czarnej porzeczki, żurawiny wlasnie.. tez dodaje do herbaty lub do wody.
reklama
KikaRika
Moderatorka
Możesz spróbować syrop z lactulozą w aptece kupisz..@Naan podobno ugotowane buraczki dobrze robią na mnie nie działa nic będę za 1,5 tygodnia to poproszę o jakieś leki bo jestem tak ociężała że masakra
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: