KikaRika
Moderatorka
U nas istnieje...[emoji5]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas istnieje...[emoji5]
Tez mam 9.5 27 tydz leci.O czym Wy mówicie, dziewczyny, ja 27 tydzień i +10... 7 to mało
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też waga wystrzelila do przodu właśnie po przejściu na zwolnienie, wcześniej malutko a później 5kg a miesiąc.... Póki co jeszcze walczę, żeby nie jesc w nocy ale kilka razy obudziłam się już kolo 4 głodna jak wilk, więc kto wie :/Tez się właśnie dziwię się jak malutko tyjecie, ja już plus 14 przy czym nie obżeram się zupełnie. Myślę że u mnie to zmniejszenie aktywności fizycznej tak zadziałało kiedy przestałam pracować. Moze tez to ze zjadam jeden ekstra posiłek w okolicach 5 rano [emoji1]No i niby nie widać tej wagi, ja też jakiś specjalnie nie widzę tego, ale pewnie dobiję do 20.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom