reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Boże ale się objadlam...zrobiłam jajka faszerowane z cukinia z kwestii smaku ...mniam polecam [emoji1] nie wstawiam zdjęcia bo już zjedzone [emoji12]

Błagam nie pisz o jedzeniu... [emoji39] właśnie wlazlam na wagę i od ostatniej wizyty czyli prawie 4 tyg temu mam 2 kg znowu na plusie. Za dużo żrę... [emoji24] szczególnie słodycze wchodzą jak nigdy. No i pomału mam tak, jak na Twoim zdjęciu profilowym. Odpuszczam kolacje, tylko jakiś jogurt naturalny albo owoc. A taka miałam nadzieję że max 10 kg przytyje, a tu już 7 na plusie... A do czerwca daleeeeeeko

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Błagam nie pisz o jedzeniu... [emoji39] właśnie wlazlam na wagę i od ostatniej wizyty czyli prawie 4 tyg temu mam 2 kg znowu na plusie. Za dużo żrę... [emoji24] szczególnie słodycze wchodzą jak nigdy. No i pomału mam tak, jak na Twoim zdjęciu profilowym. Odpuszczam kolacje, tylko jakiś jogurt naturalny albo owoc. A taka miałam nadzieję że max 10 kg przytyje, a tu już 7 na plusie... A do czerwca daleeeeeeko

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Przestan ja też przytylam 7kg i to i tak malutko a teraz musimy dostarczyć naszym maleństwo wszystko to co spowoduje ich prawidlowy rozwój więc ja staram się jeść nie tylko slodkie [emoji13]

Boże ale się objadlam...zrobiłam jajka faszerowane z cukinia z kwestii smaku ...mniam polecam [emoji1] nie wstawiam zdjęcia bo już zjedzone [emoji12]

Przynajmniej zdrowi zjadłaś, my myśleliśmy co na kolacje i mąż rzucił hasło pizza, a że już późno było i nie mieliśmy drożdży to mówi zamówimy, a ja na to jak już zamawiać to ja poproszę hamburgera z plackiem ziemniaczanym.
Mówię Wam pycha.[emoji55]
Robią to z sosem takim ziołowym, jakby tzatziki, do tego jest cieniutki plasterek chrupiącego boczku...
Mięsko drobiowe (do wyboru jest też zwykle) no i ten świeży placek ziemniaczany...
Ale żeby nie przesadzić wzięłam opcje bez sera, bo taka też istnieje..[emoji15]
No niebo w gębie
Zjedliśmy a teraz leżę i odpiczywam, młody fika jak szalony.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Tez nie miałam a teraz niestety mam. I myślę że chętnie bym go zjadła
[emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też jej mówiłam że 7kg to mało! Bea.k84 widzisz to nie tylko ja tak twierdzę [emoji72] [emoji72] więc dalej wcinaj coś a nie katujesz sie jogurtem [emoji12]

Do góry