reklama
Bea.K84
Fanka BB :)
Błagam nie pisz o jedzeniu... [emoji39] właśnie wlazlam na wagę i od ostatniej wizyty czyli prawie 4 tyg temu mam 2 kg znowu na plusie. Za dużo żrę... [emoji24] szczególnie słodycze wchodzą jak nigdy. No i pomału mam tak, jak na Twoim zdjęciu profilowym. Odpuszczam kolacje, tylko jakiś jogurt naturalny albo owoc. A taka miałam nadzieję że max 10 kg przytyje, a tu już 7 na plusie... A do czerwca daleeeeeeko
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
No, a ja chodze po Lidlach i jej szukam wrrr... :/Dziewczyny na grupie chustowej dziewczyna napisała że w Lidlu (w Opolu) kupiła tą chuste do noszenia dzieci za 12:50 [emoji41].
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Just&yna
Przestan ja też przytylam 7kg i to i tak malutko a teraz musimy dostarczyć naszym maleństwo wszystko to co spowoduje ich prawidlowy rozwój więc ja staram się jeść nie tylko slodkie [emoji13]Błagam nie pisz o jedzeniu... [emoji39] właśnie wlazlam na wagę i od ostatniej wizyty czyli prawie 4 tyg temu mam 2 kg znowu na plusie. Za dużo żrę... [emoji24] szczególnie słodycze wchodzą jak nigdy. No i pomału mam tak, jak na Twoim zdjęciu profilowym. Odpuszczam kolacje, tylko jakiś jogurt naturalny albo owoc. A taka miałam nadzieję że max 10 kg przytyje, a tu już 7 na plusie... A do czerwca daleeeeeeko
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
O czym Wy mówicie, dziewczyny, ja 27 tydzień i +10... 7 to mało
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
myllenne
No właśnie o czym! 30 Tc plus 15.O czym Wy mówicie, dziewczyny, ja 27 tydzień i +10... 7 to mało
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Przynajmniej zdrowi zjadłaś, my myśleliśmy co na kolacje i mąż rzucił hasło pizza, a że już późno było i nie mieliśmy drożdży to mówi zamówimy, a ja na to jak już zamawiać to ja poproszę hamburgera z plackiem ziemniaczanym.
Mówię Wam pycha.[emoji55]
Robią to z sosem takim ziołowym, jakby tzatziki, do tego jest cieniutki plasterek chrupiącego boczku...
Mięsko drobiowe (do wyboru jest też zwykle) no i ten świeży placek ziemniaczany...
Ale żeby nie przesadzić wzięłam opcje bez sera, bo taka też istnieje..[emoji15]
No niebo w gębie
Zjedliśmy a teraz leżę i odpiczywam, młody fika jak szalony.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: