kinga.1990.
Fanka BB :)
To 20 dni roznicy a u mnie? 26 maja wesele a 3 czerwca terminMy mamy 5 maja wesele a 25 prawdopodobnie cc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To 20 dni roznicy a u mnie? 26 maja wesele a 3 czerwca terminMy mamy 5 maja wesele a 25 prawdopodobnie cc.
U mnie tez między przyjęciem a terminem z om 20dni....Ale już teraz stwierdzam że się doturlam chyba bo brzusio rośnie ostatnio jak na drożdżach...całe szczęście to chrzesniaczka partnera a rodzice dziewczynki od dwóch lat oddzielnie więc pewnie długo nie będziemy siedzieć....To 20 dni roznicy a u mnie? 26 maja wesele a 3 czerwca termin
Mam nadzieję że u nas będzie taka sama historia dziękuje wizyta już jutro więc mam nadzieję że jutro będzie po strachu...To mojej koleżanki synek miał, a potem się wchłonęło! Wam też tego życzę [emoji846]
To chyba spróbuję zrobić, bo lubię 3BITa [oglądnęłam filmik z 3BITem i mi się podoba ]O tak również polecam Kasie[emoji106] ja robiłam 3 BIT-a i wyszedł rewelacyjny , prosty bez pieczenia
a i dziewczyny, pamiętajcie, że dziś DZIEŃ TEŚCIOWEJ - jakkolwiek to brzmi hehe
Dziewczyny, które piszecie, że będziecie mieć planowane cc, czy to ze wzgledu na wskazania lekarza?
Sent from my SM-A520F using Forum BabyBoom mobile app