Bea.K84
Fanka BB :)
U mnie też noc w strzępach bo młody kaszle jak najety, do tego katar, męczy się biedulek... [emoji17]Jak noc u Was? U mnie tragedia jakiś idiota od 22 do 2 w nocy nawalał młotkiem w klatce obok ubić to mało...
Widzę że temat ciuszków na tapecie ja nie zamierzam kupować drogich rzeczy dla noworodka. Planuję udać się do sh i tam kupić niezbędne rzeczy. Ewentualnie może ktoś będzie miał jakąś fajną paczkę na allegro to wtedy tam zamówię i tyle. Mam czas do maja żeby zrobić zakupy później wszystko wyprać i tyle. Zastanawiam się czy wózka nie kupię dopiero jak mała się urodzi bo fotelik mam po starszej... Jakoś przy drugim dziecku się nie spieszę z niczym wcześniej to na tym etapie miałam kupione ciuchy na pierwszy rok życia wózek wszystko poprane poprasowane i popakowane w woreczki żeby wszystko było gotowe.
Co do wyprawki itd to też podchodzę do tego na całkowitym luzie, wręcz nawet o tym nie myślę. Czasu przecież jeszcze jest sporo [emoji4] no ale jest ten komfort że dużo rzeczy mam po starszym więc nie muszę się organizować tak jak dziewczyny, które oczekują pierwszego malenstwa- trzeba kupić wszystko od A do Z a to niemały wydatek, więc jak najbardziej rozumiem [emoji6] na pewno coś dokupie na lato bo Dawid był zimowym dzieckiem, ale lista wyprawkowa dopiero w planach. Od kwietnia siedzę w domu więc wtedy zacznę się organizować
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom