reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

dziewczyny, wczoraj byłam przelotem w Carrefourze i jest jakaś akcja promocyjna na ubranka i rzeczy dziecięce, chyba były też jakieś ciążowe legginsy - nie miałam czasu sprawdzić, ale piszę, jakby któraś była zainteresowana :)

reklama
Jak noc u Was? U mnie tragedia jakiś idiota od 22 do 2 w nocy nawalał młotkiem w klatce obok ubić to mało...
Widzę że temat ciuszków na tapecie:) ja nie zamierzam kupować drogich rzeczy dla noworodka. Planuję udać się do sh i tam kupić niezbędne rzeczy. Ewentualnie może ktoś będzie miał jakąś fajną paczkę na allegro to wtedy tam zamówię i tyle. Mam czas do maja żeby zrobić zakupy później wszystko wyprać i tyle. Zastanawiam się czy wózka nie kupię dopiero jak mała się urodzi bo fotelik mam po starszej... Jakoś przy drugim dziecku się nie spieszę z niczym:p wcześniej to na tym etapie miałam kupione ciuchy na pierwszy rok życia wózek wszystko poprane poprasowane i popakowane w woreczki żeby wszystko było gotowe.

U mnie noc ok, ale poranek ciężki. Obudził mnie budzik męża o 6.15, a musiałam dzisiaj zrobić badania krwi do endokrynologa, pobieranie krwi od 7.30. No i oczywiście na czczo, jak się napiłam wody, to wymiotowałam żółcią. Ech, to się chyba nie zmieni do końca ciąży... Na szczęście kolejki nie było, już po śniadaniu i dochodzę do siebie w łóżeczku ;)

U mnie noc ok, ale poranek ciężki. Obudził mnie budzik męża o 6.15, a musiałam dzisiaj zrobić badania krwi do endokrynologa, pobieranie krwi od 7.30. No i oczywiście na czczo, jak się napiłam wody, to wymiotowałam żółcią. Ech, to się chyba nie zmieni do końca ciąży... Na szczęście kolejki nie było, już po śniadaniu i dochodzę do siebie w łóżeczku ;)

Ja też nie mogę na czczo chodzić nigdzie a w przyszłym tygodniu muszę iść na glukozę na czczo i tez będę miała taki dzień. Dochodź do siebie:)

Zdecydowałam , że pójdę na glukozę jutro aby mieć już to z głowy.... I najbardziej denerwuje się że ludzie będą na mnie fukać, że się wpycham czy coś.... :D mam nadzieje, że samą glukozę przetrwam....

Jak noc u Was? U mnie tragedia jakiś idiota od 22 do 2 w nocy nawalał młotkiem w klatce obok ubić to mało...
Widzę że temat ciuszków na tapecie:) ja nie zamierzam kupować drogich rzeczy dla noworodka. Planuję udać się do sh i tam kupić niezbędne rzeczy. Ewentualnie może ktoś będzie miał jakąś fajną paczkę na allegro to wtedy tam zamówię i tyle. Mam czas do maja żeby zrobić zakupy później wszystko wyprać i tyle. Zastanawiam się czy wózka nie kupię dopiero jak mała się urodzi bo fotelik mam po starszej... Jakoś przy drugim dziecku się nie spieszę z niczym:p wcześniej to na tym etapie miałam kupione ciuchy na pierwszy rok życia wózek wszystko poprane poprasowane i popakowane w woreczki żeby wszystko było gotowe.
Mam dokładnie tak samo :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny! u mnie zapowiada się spokojny dzień, mąż zabrał auto więc też mnie nie korci, żeby się gdzieś wyrwać zanim wróci - ale za to później wyciągam go na orzeźwiający spacer, bo lekki mrozik w powietrzu - po wczorajszym super się czułam dotleniona;)
szukałam borówek w zamrażarce i ze zgrozą odkryłam, że już wszystkie zjedzone - plan na deser runął!

reklama
U mnie dzis równo 6ty miesiąc, kurde jak ten czas zasuwa. Dopiero co robiłam test i szlam na potwierdzenie u gina, a tu już powoli trzeba sie szykować na rozwiązanie [emoji16] bardzo sie cieszę ale też boje.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry