kinga.1990.
Fanka BB :)
Też właśnie jestem zdziwiona że tak cicho się zrobiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie się wydaje że w weekend zwykle jest ciszej, z rodzinką znajomymi, coś się załatwia. Ja dzis czytam
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tą książkę pożyczona. Czytałam już cześć w oczekiwaniu na dziecko i bardzo fajnie podchodzi do ciążowych spraw i porodu. Ta zaczyna się od tego co nas czeka po porodzie, teraz czytam o karmieniu. Muszę powiedzieć że jest napisana przystępnie, dobrze się ją czyta mimo wielu takich waznych informacji. Dużo odniesień do tego jak to wygląda w USA, te pomijam. Ogólnie na ten moment bym poleciła, na tyle ile przeczytałam nawet spokojniej podchodzę do karmienia piersią [emoji6] mam nadzieję że te wskazówki stąd pomogą [emoji6]I jak wrazenia z książki? Tez szukam czegos do poczytania ale ciezko po wyglądzie okładki stwierdzic, czy dany poradnik jest wart kupienia czy tez nie.