reklama
myllenne
Fanka BB :)
Mam dokładnie taki sam plan na jutro na 12 wizyta potem do pracy z l4, może też kawka będzie ale najbardziej czekam na usg [emoji6] żeby zobaczyć moja dziewczynkę jak sobie rośnie i w ogóle a po południu mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia.[emoji76]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
angela21_21
A ile przytyłyscie od początku ciąży ja przed ważyłam 48 a teraz 12 kg do przodu nie wiem czy to nie za duzo a nie jejm słodkiego w ogóle
Just&yna
Ja zaczęłam tyc od polowy grudnia i z wagi 48kg teraz mam 52.5kg ...ale wszystko chyba poszło mi w brzuch i boczki....A ile przytyłyscie od początku ciąży ja przed ważyłam 48 a teraz 12 kg do przodu nie wiem czy to nie za duzo a nie jejm słodkiego w ogóle
Jak się czujesz z taka wagą?ja mam nadzieję że na 60kg przy moim 158 cm skończę...
Ja jem to na co mam ochotę...słodkie również ...
angela21_21
A ja mam wzrostu 153 ale mówią mi że wog nie widać że aż tyle przytyłam a za to brzuch mam duzy już zaraz jadę do lekarza na wizytę to.sie go zapytam bo ja od początku ciąży tak tyje a zawsze miałam taki problem ze nie mogłam przytc choć chciałam normalnie się czuje właśnie nie jest mi ciężko ani nic
Just&yna
No aż dziwne że nie czujesz tych kilogramów...Ja też raczej nie latwo mogę przytyć...A ja mam wzrostu 153 ale mówią mi że wog nie widać że aż tyle przytyłam a za to brzuch mam duzy już zaraz jadę do lekarza na wizytę to.sie go zapytam bo ja od początku ciąży tak tyje a zawsze miałam taki problem ze nie mogłam przytc choć chciałam normalnie się czuje właśnie nie jest mi ciężko ani nic
a miałaś już krzywą cukrową robiona?
Daj znać co powiedział Ci lekarz.
angela21_21
Nie bo mnie jeszcze nie wysłała nie wiem kiedy mnie wyśle pewnie w następnym tygodniu
reklama
Podziel się: