reklama
Motyl_ek
Fanka BB :)
myllenne
To ja mam 5kg na plusie i raczej jestem przerażona bo w poprzedniej miałam +10kg a tu ponad 100dni do końca...
Już na Cięcie jesteś umówiona? Bardzo szybko. Ja mam isc miesiąc przed terminem się zapisać i żeby było śmiesznie to jeszcze raz muszę przynieść zaświadczenie od swojego neurologa o wskazaniu do cięcia chociaż już takie miałam przy poprzedniej ciąży:/ aaa i wypis tez muszę zabrać z poprzedniego poroduMi 122 z usg Ale na cięcie umowiona jestem na 5 czerwiec jak donosze to 102
To podobnie jak ja, z tym że lekarka zapomniała mnie zważyć na pierwszej wizycie i ważyłam się na początku Nowego Roku u niej, czyli prosto po świętach, na których nie oszczędzałam się, bo mi wszystko smakowało! Więc w karcie ciąży mam na starcie 62 kg (przy wzroście 172cm, normalnie ważę 60kg). Teraz waga pokazuje 64,5 kg. Jem różnie, czasem mogłabym jeść cały dzień, bo ciągle czuję się głodna, a czasem nie jem kolacji, bo nie czuje potrzeby... Mam w planach nie przekroczyć 12 kg. Teraz w zimie jem chyba trochę więcej niż zazwyczaj, ale mam nadzieje, że jak się zrobi ciepło i będzie więcej warzyw, a przede wszystkim owoców to się przerzucę bardziej na takie jedzenie, niż zupa, mięcho i kanapkiJa zaczynałam z wagą 60 kg, przy wzroście 170 cm. Teraz jest 10 kg na plusie...
kinga.1990.
Mi pozostało do porodu 110 dni. Jutro mam wizytę to zobaczymy ile kg na +
angela21_21
Hej ja już po wizycie wszytko jest ok miała waży 650 g termin mi wyznaczył na 5 czerwiec ale jak się nie obejdzie do końca miesiąc to pewnie będę miała cesarkę bo jest odwrócona posladtaki
reklama
Podziel się: