reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Banan nie dziala jagody wstrzymuja ja chwile a pozniej znowu immpreza;/ z nabiału zrezygnowalysmy w 90% tylko mleko pije na noc;(
Jest jeszcze węgiel leczniczy w syropie. Podawałam synowi i sama piłam ostatnio. Pomogło nam [emoji5]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam raz. Jak chodziłam /stałam to czułam i to od razu po przebudzeniu. Jak leżałam to nic nie czułam :) po kilku godzinach na szczęście przeszło i się więcej nie pojawiło :)
Dzięki, leżę pół dnia dzisiaj, ale przy wstawaniu czuję to kłucie. Mam nadzieję, że przejdzie tak jak Tobie [emoji2]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Od tygodnia w tamten piątek dostała leki od lekarza to weekens wzglednie spokojny ale po wtorku znowu impreza trwa. Nie wiem idzie jej 2 dolna moze od zęba i sie biego. Kazdy na mnie naskakuje ze ona ma tule czasu biegunke ale co ja mam robic? Już kazdy mozliwy sposób testuje a jutro lekarz. Dzis z rana jedynie jedna kupa była zadka a tak nic jej nie jest. Moze przechodZi ? Nie lubie takich sytuacji

Witam,
U mnie 23+4 i +2kg od wagi początkowej
Niestety obydwa kilogramy w ciągu ostatnich dwóch tygodni, więc boję się co będzie dalej...
Pozdrawiam

Od tygodnia w tamten piątek dostała leki od lekarza to weekens wzglednie spokojny ale po wtorku znowu impreza trwa. Nie wiem idzie jej 2 dolna moze od zęba i sie biego. Kazdy na mnie naskakuje ze ona ma tule czasu biegunke ale co ja mam robic? Już kazdy mozliwy sposób testuje a jutro lekarz. Dzis z rana jedynie jedna kupa była zadka a tak nic jej nie jest. Moze przechodZi ? Nie lubie takich sytuacji
takie coś dawałam chłopakom przy biegunce:
Link do: Hipp ORS 200, kleik marchewkowo-ryżowy, 200 ml - Portal Dbam o Zdrowie

Zauważyłam, że odkąd jestem w ciąży to moje sny nadawałyby się do jakichś podręczników psychiatrycznych :-D. Tej nocy śniło mi się, że poszłam podlozyc drówno do pieca i jak otworzyłam drzwiczki to znalazłam tam w środku małego słonia, takiego wielkości dłoni. Wyjęłam go i włożyłam do zlewu wypełnionego wodą. On sobie pływał, a ja go karmiłam sałatą :eek:

Na biegunkę są bardzo dobre suszone jabłka, tylko że mało kto teraz coś takiego robi w domu, a kupić jest ciężko... Tak jak dziewczyny piszą, suchy prowiant, gotowany ryż, dobra jest też herbatka z owocu borówki(całego) do kupienia w sklepach zielarskich albo w aptece-moj synek chętnie ją pije. Możesz dać też 2 kostki gorzkiej czekolady z dużą zawartością kakao. Nie jest to najpyszniejsze, bo mocno gorzkie ale też może pomóc

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Motyl_ek hahhaha przepraszam, ale musze .
Czy z Tobą wszystko w porzadku ? [emoji173][emoji7][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W czasie biegunki po pierwsze i najwazniejsze - NAWADNIAC. Gorzką herbatą lub samą wodą z eletrolitami.
Po drugie dieta oparta na ryzu - gotowany ryz z marchewka lub ryz z gotowanym jablkiem. Mozna tez jablka pieczone w piekarniku soute.
I wafle ryzowe i biszkopty. Nic wiecej w pierwszej kryzysowej fazie nie zazywac.
I biegunki lepiej nie wstrzymywac - niech sie przetoczy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry