reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Co do 'tych' spraw - u mnie totalnie brak ochoty. A jak już przyjdzie co do czego to czuję dyskomfort. Nie potrafię się wyluzować, trochę boli i tylko myślę żeby już był koniec... :/
Używaj lubrykatu poszukaj odpowiedniego dla ciężarnej. Ja miałam tak w pierwszej c. A teraz ochota jeat ale dzicko placzem i marudzeniem czasem nie daje sie pobawić;)

reklama
Ja jednak jutro idę na te badanie bo we wtorek się zagapiłam i wysikałam wszystko zanim mi się przypomniało o kubeczku. Jak ja nie chcę tej glukozy !!
Tłusty czwartek bez śniadania

A ja wręcz odwrotnie, teraz mam większą ochotę i mocniejsze odczucia. Może dlatego, że wszystko tam na dole jest lepiej ukrwione ;)
Ale po też mam takie uczucie ciągnięcia.

Ja juz jestem po glukozie! Tak sie nastawiałam, a tu nowość - wersja cytrynowa. Wcale niezła [emoji1]ale mogę być nieobiektywna, bo lubię słodkie.
Dostałam tez skierowanie na echo serca i wszystko ok, Igor lubi sobie pożartować z rodziców, ale chyba jest zdrowy. Nawet komory boczne mózgu sie nie poszerzyły od ostatniego badania! Zaczynamy sie ostrożnie uspokajać i cieszyć synkiem.
Od przyjaciółki dostałam dwa wory małych ciuszków, wiec ja dokupuje tylko gadżety dla siebie, kosmetyki, pieluchy i kocyk.
Oglądałam tez wózki, Tutek ma strasznie liche plastiki i zakochałam sie a babydesign husky. Pewnie dlatego, ze ma psia nazwę [emoji6]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Używaj lubrykatu poszukaj odpowiedniego dla ciężarnej. Ja miałam tak w pierwszej c. A teraz ochota jeat ale dzicko placzem i marudzeniem czasem nie daje sie pobawić;)
To raczej nie wina braku nawilżenia, a raczej psychiki. Raz nawet małżonek zapytał czy ja tam jakąś ścianę wybudowałam bo nie mógł wejść :p

Hmm tez tak mam ale nie wiem czy to normalne... mi przeszkadzaja strasznie skurcze ktore pozniej mam...
Ogolnie jestem tam taka spuchnieta i tez nie wiem czy to ok, czy nie :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie podobnie, skurcze i mega opuchlizna. Co w ogóle nie idzie z parze z moim libido ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja trochę po tyłach bo remont praca nie mam głowy normalnie.. jest już jakieś forum „tajne” :-D

U mnie +9 na plusie. Jedzenie jak zawsze rozsądnie i zdrowo, więc w ogóle się nie przejmuję tą wagą, widocznie tak musi być, przecież nie będę się odchudzać. A jeszcze wracając do seksu. U nas drugi trymestr kwitnąco (pierwszy-dramat) pomimo różnych przeszkód. Tylko nowa sąsiadka daje nam w kość. Ta to ma zdrowie! Dzień w dzień miałczy, słychać to u nas w sypialni BARDZO dokładnie. No i ja się wtedy wściekam niesamowicie i już koniec, atmosfera pryska. Wiem że to dziwne ale serio dla mnie to jest problem nie do przejścia, jak słyszę kogoś uprawniającego seks tak dokładnie jakby był u mnie w sypialni, całą intymność trafia szlag (postanowiłam się z Wami tym podzielić bo właśnie słyszę jak sąsiadka daje koncert...[emoji23])

reklama
U mnie +9 na plusie. Jedzenie jak zawsze rozsądnie i zdrowo, więc w ogóle się nie przejmuję tą wagą, widocznie tak musi być, przecież nie będę się odchudzać. A jeszcze wracając do seksu. U nas drugi trymestr kwitnąco (pierwszy-dramat) pomimo różnych przeszkód. Tylko nowa sąsiadka daje nam w kość. Ta to ma zdrowie! Dzień w dzień miałczy, słychać to u nas w sypialni BARDZO dokładnie. No i ja się wtedy wściekam niesamowicie i już koniec, atmosfera pryska. Wiem że to dziwne ale serio dla mnie to jest problem nie do przejścia, jak słyszę kogoś uprawniającego seks tak dokładnie jakby był u mnie w sypialni, całą intymność trafia szlag (postanowiłam się z Wami tym podzielić bo właśnie słyszę jak sąsiadka daje koncert...[emoji23])

Musi miec cholernie.dobre zdrowie jak.tak `jedzie` dzien w dzien.
Ja bym jej tez zrobila koncert, moze by sie uspokoila i jeszcze stukala bym po scianach przy tym. [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry