reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

@DareToBe nie no ja też nie jestem za wyjaławianiem wszystkiego wokół, wręcz przeciwnie ;-)
Córka miała brzydka skórę, taką jakby atopowa po porodzie, więc wolałam zmiękczyć prasowaniem ciuchy, a do tego moja pralka okropnie gniecie wszystko, więc bez prasowania nie zakładamy większości bluzek, mimo że nie daję wirowania na max...
Mama ma ta samą firmę ale inny model i przy podobnym programie, stopniach i wirowaniu, moje pranie wygląda jak psu z gardła a jej nie wymaga prasowania:-\ .
Na suszarkę automatyczną nie mam w łazience miejsca.

Myśmy mieli przewijak na łóżeczku i się sprawdzał.

reklama
1517842019-9e9f04682a69a64a-aaaaaa.jpeg

U nas 21tc;)

Dziewczyny, wróciłam własnie od ginki. No i okazało się, że moje chęci i czarowanie, żeby w brzuchu była dziewczynka nic nie dały i będzie synek. I tak mi trochę jednak smutno, że nie będzie drugiej córki, weźcie powiedźcie coś na pocieszenie ;) Chłopaki to zupełnie inna bajka niż dziewczynka, no i temat siusiaka jest mi zupełnie obcy i lekko mnie przeraża! Dyskutowałyście ostatnio na ten temat, ale szczerze mówiąc widzę, że są różne szkoły "obsługi siusiaka".
No i cała szafa ubranek po starszej córce jest na wydanie - jeśli któraś jest zainteresowana to mogę zrobić zdjęcia i przesłać, jak nie to będę wystawiać na allegro... :/

Dziewczyny, wróciłam własnie od ginki. No i okazało się, że moje chęci i czarowanie, żeby w brzuchu była dziewczynka nic nie dały i będzie synek. I tak mi trochę jednak smutno, że nie będzie drugiej córki, weźcie powiedźcie coś na pocieszenie ;) Chłopaki to zupełnie inna bajka niż dziewczynka, no i temat siusiaka jest mi zupełnie obcy i lekko mnie przeraża! Dyskutowałyście ostatnio na ten temat, ale szczerze mówiąc widzę, że są różne szkoły "obsługi siusiaka".
No i cała szafa ubranek po starszej córce jest na wydanie - jeśli któraś jest zainteresowana to mogę zrobić zdjęcia i przesłać, jak nie to będę wystawiać na allegro... :/
pisałam już gdzieś tu wcześniej, że chłopaki to największe przytulaski i wielka radość mamy :) :):)są z innej bajki, to prawda, ale z innej to nie znaczy gorszej ;) wydaje mi się też, że są "łatwiejsi w obsłudze" ;) a temat siusiaka, to jak każdy inny temat higieny i nie ma co się stresować.
ja mam dwóch, wkrótce będę miała trzeciego synka i nie zamieniłabym żadnego z nich na dziewczynkę!
jak już się przyzwyczaisz do myśli, że będzie chłopczyk, to potem z górki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry