reklama
KikaRika
Moderatorka
Moja gin poleca slow mag, bo to magnez o przedłużonym uwalnianiu..Dziewczyny jaki magnez najlepszy? Ostatnio często mi drży powieka i podobno to od niedoboru magnezu
Aha i jest lekiem nie suplementem, pan tabletka o tym pisał..
Ostatnia edycja:
Olasec
Fanka BB :)
Ja prasowałam i prasuje ubrania dla synka nawet nie ze względu na wyjałowienia tylko no wg mnie strasznie wyglądają ubrania pomięte.
Przewijak mam na łóżeczko i używałam coś koło 9 m-cy.
Przewijak mam na łóżeczko i używałam coś koło 9 m-cy.
Ewa.se
Ja też miałam kilka razy takie porządne krwawienie, i często takie delikatne. Od zawsze z resztą mi się to zdarzało przy przemęczeniu lub w chorobie. Ale żadnej rady na to nie znam, zawsze robiłam to co Ty teraz, zimny okład i głowa do przodu.Dziewczyny miałyście problem z krwią z nosa?
Bo właśnie mi się puściła i staram się jakoś tamowac.
Głowa pochylona w przód , zimne okłady
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Jenny26
Dziękuję za odpowiedź.Ja też miałam kilka razy takie porządne krwawienie, i często takie delikatne. Od zawsze z resztą mi się to zdarzało przy przemęczeniu lub w chorobie. Ale żadnej rady na to nie znam, zawsze robiłam to co Ty teraz, zimny okład i głowa do przodu.
A zaciskalas nos...palcami skrzydełka nosa?
Bo tak pisze w Internecie
Ewa.se
Nie, nie wiedziałam że tak trzeba choć faktycznie tak piszą, właśnie przeczytałam. Spróbuj, i daj znać czy pomogło [emoji18]Dziękuję za odpowiedź.
Nie zaciskaj nic. Oklad zimny na nos. I poczekaj. Jal przestanie leciec to delikatnie wytrzyk okoloce nosa by nie był brudny od krwi. I pochylaj glowe by leciała. A jak zatkasz nos to wtedy poczujesz smak krwi w ustach i to może wywołać wymioty. Minie zmierz cianienie wgl jakie masz rano i wieczorem przez kilka dni. Ja mialam wysokie to sie lala krew teraz juz spokojDziewczyny miałyście problem z krwią z nosa?
Bo właśnie mi się puściła i staram się jakoś tamowac.
Głowa pochylona w przód , zimne okłady
AgaRS90
Ja bym raczej nie zaciskała i dała wyleciećDziękuję za odpowiedź.
reklama
Jenny26
Dziękuję dziewczyny [emoji4] jesteście najlepsze.
Nie zaciskalam bo było to dziwne hehe ale wolałam się upewnić tu u Was.
W końcu już nie leci....Ale ponad 30 min to trwało,od prawie 2 tyg byłam chora i katar do tego to może dlatego mnie tak wzięło. Przy wydmuchwaniu nosa mi się to stało. Pierwszy raz tak miałam i się trochę przestraszyłam...A mąż na wyjeździe służbowym [emoji17] na szczęcie wróci w nocy.
Nie zaciskalam bo było to dziwne hehe ale wolałam się upewnić tu u Was.
W końcu już nie leci....Ale ponad 30 min to trwało,od prawie 2 tyg byłam chora i katar do tego to może dlatego mnie tak wzięło. Przy wydmuchwaniu nosa mi się to stało. Pierwszy raz tak miałam i się trochę przestraszyłam...A mąż na wyjeździe służbowym [emoji17] na szczęcie wróci w nocy.
Podziel się: