reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Damy rade z sisakami;) glowy do gory mamy tu dużo mamusiek chlopcow doradza nam;) a kwestia syn cora? Synkowie są mamy a cory taty. Moja mala za ojcem swiata nie widzi i marze by moj syn tak mnie wielbil;)

reklama
Ja prasowałam i prasuje ubrania dla synka nawet nie ze względu na wyjałowienia tylko no wg mnie strasznie wyglądają ubrania pomięte.

Przewijak mam na łóżeczko i używałam coś koło 9 m-cy.

Dziewczyny miałyście problem z krwią z nosa?
Bo właśnie mi się puściła i staram się jakoś tamowac.
Głowa pochylona w przód , zimne okłady

Ja też miałam kilka razy takie porządne krwawienie, i często takie delikatne. Od zawsze z resztą mi się to zdarzało przy przemęczeniu lub w chorobie. Ale żadnej rady na to nie znam, zawsze robiłam to co Ty teraz, zimny okład i głowa do przodu.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam kilka razy takie porządne krwawienie, i często takie delikatne. Od zawsze z resztą mi się to zdarzało przy przemęczeniu lub w chorobie. Ale żadnej rady na to nie znam, zawsze robiłam to co Ty teraz, zimny okład i głowa do przodu.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za odpowiedź.
A zaciskalas nos...palcami skrzydełka nosa?
Bo tak pisze w Internecie

Nie zaciskaj nic. Oklad zimny na nos. I poczekaj. Jal przestanie leciec to delikatnie wytrzyk okoloce nosa by nie był brudny od krwi. I pochylaj glowe by leciała. A jak zatkasz nos to wtedy poczujesz smak krwi w ustach i to może wywołać wymioty. Minie zmierz cianienie wgl jakie masz rano i wieczorem przez kilka dni. Ja mialam wysokie to sie lala krew teraz juz spokoj;)

Dziękuję za odpowiedź.
A zaciskalas nos...palcami skrzydełka nosa?
Bo tak pisze w Internecie
Ja bym raczej nie zaciskała i dała wylecieć:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Dziękuję dziewczyny [emoji4] jesteście najlepsze.
Nie zaciskalam bo było to dziwne hehe ale wolałam się upewnić tu u Was.
W końcu już nie leci....Ale ponad 30 min to trwało,od prawie 2 tyg byłam chora i katar do tego to może dlatego mnie tak wzięło. Przy wydmuchwaniu nosa mi się to stało. Pierwszy raz tak miałam i się trochę przestraszyłam...A mąż na wyjeździe służbowym [emoji17] na szczęcie wróci w nocy.

Do góry