reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja już po polowkowym. Maluszek zdrowiutki. Pięknie rośnie. Obecnie ma 504 g. Moje usg trwało 50 min. Lobuziak nie chciał się obrócić i twarzy pokazać ale wreszcie się udało. Mam piękne zdjęcie i płytę :-)
Pieknie [emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
I u nas wszystko dobrze :)
Będzie Tosia, waży 400 g i ma 18 cm :)
Endokrynolog mi namieszał, powiedział że wcale niepotrzebny ten erytrox, że ft4 na poziomie 8,4 wynika z tego że za mało jodu przyjmuje i z fizjologii ciąży.
Dostałam jod i erytrox mam brać, bo zaprzestanie by bardziej zaszkodziło teraz :(

No jakby to były polskie warzywa to nie musiałabym aż tyle nawrzucać [emoji16] tak czy inaczej, jak rosół to na bogato, wyszedł pyszny, bardzo esencjonalny, nie lubię wody (cwaniakuję, bo to już DRUGI w moim zyciu rosół który smakuje jak rosół[emoji23])

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha [emoji23]

Mam nadzieję że ja też kiedyś pocwaniakuję [emoji16] Ale myślę że to będzie w bardzo odległej przyszłości [emoji28]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, zjadłam na noc serniczek czekoladowy (przepis z Kwestii Smaku) i tak mi słodko, że aż mi niedobrze... Nie dopychajcie się na noc!
;)

Ale super jest druga. Nawet nie wiedziałam że coś takiego jest. Ale to się z tyłu wózka pod rączką przyczepia?

Bo tak się zastanawiam czy to nie jest za długie? Czy będzie wygodne czy nie będę musiała się wyciągać i wpół zgięta iść? Ciekawe dlaczego od 2 roku życia.

Miałaś coś takiego albo widziałaś?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Prowadziłam wózek z taką dostawką (nie krzesełko) u znajomych przy wózku jedo fyn i było spoko. Nie da się tylko rączki od wózka wtedy zgiąć żeby była niżej bo dziecko wtedy stoi między gondola a rączka od wózka. Jak się nie używa to składa się ta podstawkę i albo do koszyka wchodzi jak u moich znajomych albo jest tak oparta o koszyk jeśli jest zamykany. Poogladaj sobie filmiki na YouTube. Dla mnie to super sprawa i na pewno się zaopatrze w taką dostawke.

Dziewczyny, to mój pierwszy post wózkowy bo nie mam ZIELONEGO pojęcia w tym temacie. Tak się składa że moi teściowie kupują nam wózek w Polsce, więc będę go brała niejako w ciemno. Zaproponowali mi maxi cosi quinny moodd (mam się zdecydować czy ten a jak nie to sama mam wybrać inny[emoji21]) przejżałam Wasze posty i pisałyście o maxi cosi ale tylko o fotelikach. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z tymi wózkami? Ja jak próbuje coś czytać to od razu się zniechęcam bo nie mam pojęcia o niczym zupełnie [emoji19]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiera, inka_inka89, kinga.1990., super, że wszystko dobrze :D
Jejku kiedy to zlecialo, że te nasze maluszki już mają po 0,5kg :o
Dopiero co miały kilka mm :o
Zaraz kurcze będziemy pisały o torbach do szpitala i porodach ;):D

Ewa.se, ja niewiele słyszałam o wózkach maxi Cosi. Kiedyś w sklepie oglądałam i nie przypadł mi do gustu (tak samo jak X-lander). Jak dla mnie te wózki mają małą gondole i są ogólnie mniejsze od innych, a ceny mają kosmiczne.
Wygląd mają ładny i może są funkcjonalne ale ja nie używałam i nikt z moich znajomych też nie mial, więc w sumie nie mogę nic mądrego powiedziec na ich temat.
Każdemu zależy na czymś innym :) jak masz możliwość to zobacz na żywo taki wozeczek, przejedź się, poogladaj i wtedy zdecydujesz.

reklama
Do góry