Jenny26
Fanka BB :)
Śmietana z woda ser przyprawy i zalewam, jak za rzadkie to zagescic maka. Albo kupne tez sa
Dziękuję, muszę spróbować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śmietana z woda ser przyprawy i zalewam, jak za rzadkie to zagescic maka. Albo kupne tez sa
Hej dziewczynki ja mam termn na 4.07.2018
z USG na 28.06 a moim największym marzeniem jest donisic do poczatku czerwca,
Jestem teraz w 17+5 a moja szyjka przez ostatnie dwa tyg skrocila się z 3 cm na 2,4 w przyszly poponiedziałe mam miec zalozony pessar :/ dodam ze w domku mam synka który w marcu konczy 3 latka, i w pierwsz ciąży też mialam zalozony pessar od 19 tyg (szyjka 2,5) urodzilam w 36 tyg nie dalo się zatrzymać skurczy pomimo fenetrolu (funkcjonowalam w miare nirmalnie)
Mam do Was pytanie czy któraś boryka się z podobnym problemem co ja?
Z góry dzięki za odpowiedź
Tez ost miałam rybke [emoji7]. Dzisiejsza kolacja [emoji6] ale mnie dziś tak naszło i to był dobry pomysł [emoji2]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha aaa lody to też świetna opcjaTez ost miałam rybke [emoji7]
Smacznego!
Ja dzisiaj na kolacje mam lody [emoji23][emoji7]
zresztą jak wczoraj [emoji23]
Dzieki za odp, a teraz w ktorym tyg jestes? Czy w ppierwsze ciąży tez mialas cos zakladane? Jak cos to od którego tyg t? I czy w miare moglas funkcjomowac?? Sorki ze tak dopytuje ale bardzo sie bojeTak, ja W czwartek zakladaja mi szew, bo moj lekarz uznaje go dla mnie za na ten moment bezpieczniejszy (miewam infekcje - stad przeciwwskazanie do pessaru). Moja szyjka ma ok.21 mm.
Pierwsza corka z 37 tc - tez wczesniej przez szyjke
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam problem z szyjką. Wprawdzie na ostatnim badaniu miała 38mm, ale to cały centymetr mniej niż miesiąc wcześniej. Za tydzień mam wizytę i lekarz powiedział, że jeśli tendencja spadkowa się utrzyma to połozy mnie na oddział :/ Niestety u mnie ten problem pojawiał się we wszystkich ciążach. Nigdy nie miałam zakładanego pessaru ani szwu, ale za to leżałam na patologii ciąży. Mam nadzieję, że jakoś uda mi się tego uniknąć tym razem. Życzę Ci powodzeniaDzieki za odp, a teraz w ktorym tyg jestes? Czy w ppierwsze ciąży tez mialas cos zakladane? Jak cos to od którego tyg t? I czy w miare moglas funkcjomowac?? Sorki ze tak dopytuje ale bardzo sie boje
Dzieki za odp twoja szyjka dluga ja na początku ciazy mialam 3 cmc.Też mam problem z szyjką. Wprawdzie na ostatnim badaniu miała 38mm, ale to cały centymetr mniej niż miesiąc wcześniej. Za tydzień mam wizytę i lekarz powiedział, że jeśli tendencja spadkowa się utrzyma to połozy mnie na oddział :/ Niestety u mnie ten problem pojawiał się we wszystkich ciążach. Nigdy nie miałam zakładanego pessaru ani szwu, ale za to leżałam na patologii ciąży. Mam nadzieję, że jakoś uda mi się tego uniknąć tym razem. Życzę Ci powodzenia