paulinka7.06
Początkująca w BB
Ja też jeszcze nie mam imienia dla naszego synka :-) mi się podoba Aleksander i Nikodem. Mąż nie chce tego pierwszego imienia mimo że mu się podoba, bo ma wadę wymowę, a z kolei nikodema ma jego kolega. Także u nas na pewno będzie problem z wybraniem imienia. Ostatnio byliśmy w kinie na narzeczony na niby i był tam chłopiec Teodor które tez mi się spodobało ale dla mojego męża oczywiście nie bo r.
Jeśli chodzi o wątek zamknięty tez jestem za, tylko kto się tego podejmie bo jakoś nie widać chętnej osoby :-)
Ja też będę kupować fotelik używany ale od koleżanki i wiem że oni mało co używali i nie mieli żadnego wypadku.
Czy wy dziewczyny tez macie problemy z oddychaniem? Bo ja mam często, nawet siedząc lub leżąc słyszę jak głośno i ciężko oddycham. Podobnie przy mówieniu mam zadyszki. To normalne?
Ale mi się dzisiaj nic nie chce, za dużo czasu wolnego na l4 i brak chęci by cokolwiek robić. Może inaczej by było jakby było fajnie ciepło na zewnątrz :-)
Co do problemow z oddychaniem to tez mnie chwilami łapia. Sa chwile ze udaje mi sie brac tylko takie krotkie oddechy, bo normalne cos mi uniemozliwia. Serce szybciej bije albo zdarzaja sie tez klucia i to do tego stopnia ze wtedy nawet delikatny oddech powoduje coraz wiekszy bol.
Co do pozycji spania to ja uwielbiam spac na brzuchu ale niestety nie jest to juz mozliwe. I to wcale nie przez zbyt duzy brzuszek bo moznaby jeszcze na nim lezec ale jak wlasnie poloze sie tak calkiem na plasko na brzuchu to czuje jakby maluszek strasznie sie pchal. I wtedy przewracam sie na plecy to na brzuchu wypina mi sie tak jedna strona na chwilke jakby sie przeciagalo po tym 'zgnieceniu' i wraca do normy
A co do wywolywania zdjec to super pomysl podsunelyscie na czas zwolnienia podpowiedzcie tylko gdzie zamawiacie odbitki? Slyszalam teraz o ofercie empik foto i ich dobrych cenach. Sprawdzala ktoras z Was jak z jakoscia u nich?