reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny. Rzadko sie odzywam, bo pilnuję mojego małego syna i raczej stronię w tym czasie od internetu, ale dzisiaj wydarzyła się rzecz dla mnie niespodziewana i bardzo miła. Mianowicie miałam połówkowe usg i okazało sie, ze zamiast chłopaka noszę dziewczynkę. Lekarz wczesniej sie mylił. Takie niespodzianki to ja lubię :)
Także uważajcie z zakupami, bo jak sie okazuje, moze byc zupełnie inaczej ;))

reklama
A jak chcecie zamknięty to jak to widzicie?wszystkie ż listy od razu wrzucicie czy jak?

A ja dzisiaj znowu kreatywny dzień złapałam malutkiej zrobiłam 2 komplety. O takie
1516651121-1f3b367f7e87d2e2-aaaaaa.jpeg

1516651133-595a34beb769134a-aaaaaa.jpeg

Synek nawet mi pomagał i tłumaczył że dla dzidzi robi :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Was czytam i kurczę rozpoczęłam już zakupy dla chłopca a tu widać że jeszcze może być inaczej :-) przekonam się 29 :-)

Ja mimo wszystko ubranka unisex jeszcze :) Czekam na prenatalne i wtedy jeżeli dziewczynka się potwierdzi, to poszaleję :) Niby lekarz potwierdził, ale to tylko sprzęt i pomiar, a moze się pomylil...Oby nie :)

Dziewczyny pozwoliłam sobie do Was napisać z wątku lipcowego bo zastanawiam się czy któraś z Was miała drugie prenatalne w równo skończonym 19 tygodniu? Tak mnie zapisali w rejestracji, więc mam nadzieję, że to nie za wcześnie.

Połówkowe można robić między 18 a 23 tygodniem ciąży, a jest to wiedza od lekarza, który u nas w mieście uchodzi za jednego z guru USG ;) Więc spokojnie, to bardzo dobry termin.

Wiecie co? Ja chyba też już jestem za utworzeniem zamkniętego wątku. No bo już chciałabym coś więcej dowiedzieć się o innych czy napisać o sobie ale wiedząc, że każdy może to czytać, to się powstrzymuję.

Wiadomo, ciągle możemy pisać też tu. Ale tam byśmy mogły być bardziej otwarte.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się, też cały czas czuję się jakby mnie ktoś obserwował i 3 razy zastanawiam się zanim coś napiszę :p Wątek zamknięty wskazany, choćby po to, że coraz więcej zdjęć się pojawia.

A jak chcecie zamknięty to jak to widzicie?wszystkie ż listy od razu wrzucicie czy jak?

Ja tez jestem za watkiem zamknietym. Coraz wiecej tu zdjec i bardziej personalnie.
Moze nie dawac od razu wszystkich z marszu - tylko utworzyc watek i kto bedzie chcial - dostanie link i poprosi o dostep?

U nas przy polowkowym tez mowila ze optymalny czas to miedzy 20+0 a 21+6 i tu nawet chyba nie chodzi o rozmiar dziecka co wyksztalcenie sie tego do konca co przedmiotem obserwacji ma byc. Natomiast jezeli juz wczesniej mozna wszystkie pomiary poczynic i pomierzyc to chyba lekarz wie lepiej :)

Ja ide na kontrolę szyjki w srode.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co? Ja chyba też już jestem za utworzeniem zamkniętego wątku. No bo już chciałabym coś więcej dowiedzieć się o innych czy napisać o sobie ale wiedząc, że każdy może to czytać, to się powstrzymuję.

Wiadomo, ciągle możemy pisać też tu. Ale tam byśmy mogły być bardziej otwarte.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez uważam ze to dobry pomysl

reklama
Ja już po miału kupuje ubranka dla mojego chlopczyka :-) od prenatalnych nic się nie zmieniło u nas i po polowkowych tez nie więc już raczej się nie zmieni :-)

Do góry