reklama
KikaRika
Moderatorka
Według mamy ginekolog idealny czas na połówkowe to okres miedzy 20+0 a 21+6.Dziewczyny pozwoliłam sobie do Was napisać z wątku lipcowego bo zastanawiam się czy któraś z Was miała drugie prenatalne w równo skończonym 19 tygodniu? Tak mnie zapisali w rejestracji, więc mam nadzieję, że to nie za wcześnie.
A Ty będziesz miała 19+0 tak?
Niby w ogólnodostępnych normach, ale może spróbuj zadzwonić i przełożyć wizyte..
Link do: USG połówkowe ciąży - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
ZUZA.80
Fanka BB :)
ja miałam w 19+3 wg OM i też się dało wszystko ocenić i pomierzyć, dodatkowo okazało się, że synek jest wg wymiarów tydzień starszy.Dziewczyny pozwoliłam sobie do Was napisać z wątku lipcowego bo zastanawiam się czy któraś z Was miała drugie prenatalne w równo skończonym 19 tygodniu? Tak mnie zapisali w rejestracji, więc mam nadzieję, że to nie za wcześnie.
jeśli masz jakieś przesłanki z poprzednich usg, że maluszek może być mniejszy niż 19tc, to lepiej przełożyć
olaaa7
Tak w skończonym 19 tygodniu, tak mnie zapisali. Dziękuję dziewczyny za pomocWedług mamy ginekolog idealny czas na połówkowe to okres miedzy 20+0 a 21+6.
A Ty będziesz miała 19+0 tak?
Niby w ogólnodostępnych normach, ale może spróbuj zadzwonić i przełożyć wizyte..
Link do: USG połówkowe ciąży - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Effa84
Wiecie co? Ja chyba też już jestem za utworzeniem zamkniętego wątku. No bo już chciałabym coś więcej dowiedzieć się o innych czy napisać o sobie ale wiedząc, że każdy może to czytać, to się powstrzymuję.
Wiadomo, ciągle możemy pisać też tu. Ale tam byśmy mogły być bardziej otwarte.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Jenny26
Wiecie co? Ja chyba też już jestem za utworzeniem zamkniętego wątku. No bo już chciałabym coś więcej dowiedzieć się o innych czy napisać o sobie ale wiedząc, że każdy może to czytać, to się powstrzymuję.
Jestem za
DareToBe
U mnie ginekolog powiedziała (a miałam wizytę 19+3), że to za wcześnie na połówkowe, bo dobrze jak na połówkowym dziecko ma już 500g, a moja miała 250. Ale pewnie ilu lekarzy tyle opiniiDziewczyny pozwoliłam sobie do Was napisać z wątku lipcowego bo zastanawiam się czy któraś z Was miała drugie prenatalne w równo skończonym 19 tygodniu? Tak mnie zapisali w rejestracji, więc mam nadzieję, że to nie za wcześnie.
Olasec
Dziewczyny pozwoliłam sobie do Was napisać z wątku lipcowego bo zastanawiam się czy któraś z Was miała drugie prenatalne w równo skończonym 19 tygodniu? Tak mnie zapisali w rejestracji, więc mam nadzieję, że to nie za wcześnie.
Ja miałam dokładnie 19+0 i wszystko było zamierzone, sprawdzone. Tydzień później miałam echo serca dziecka i też powtórnie było wszystko zbadane.
reklama
Jestem za !
Podziel się: