Jenny26
Fanka BB :)
To ja dostałam taka "szmatke" z różnymi metkami itd o takiej fakturze.. zabawka sensoryczna
Też fajne zawsze coś nowego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja dostałam taka "szmatke" z różnymi metkami itd o takiej fakturze.. zabawka sensoryczna
No właśnie na aplikacji nie wszystkie suwaczki widać, a przez stronę widać..Dziewczyny wkleilam link z suwaczkiem i nie wiem jak wy ale ja go nie widzę. Co zrobić, żeby był widoczny ?
kupiłam taki otulacz: Link do: Otulaczek | Motherhood i mam nadzieję, że się sprawdzi też mi się wydaje, że rożek na lato to nie bardzo, zresztą ja rożków nie lubię - dla mnie takie nieporęczne sąCo sądzicie o takich kokonach niemowlęcych? Używała któraś?
Zastanawiam się nad tym kokonem, bardzo mi się podobają, ale czy to jest praktyczne?
Chciałabym na początku kupić otulacz ( latem rożek nie wchodzi w grę) a po miesiącu do kokona, ale czy malec wtedy będzie chciał. Może od początku do w kokonie?
Dobrze wiedzieć [emoji4] tutaj też mocz i krew tylko raz, w 13 tygodniu (wtedy jest pierwsza wizyta w ogóle...) A co ile masz wizytę? No i właśnie... lekarka. Może dlatego jakoś nie mogę w 100% im zaufać, bo nikt z nich nie jest lekarzem.@Ewa.se ja tak samo nie mam badanej szyjki macicy. Robi to dopiero koło 30 tygodnia i później żeby sprawdzić czy coś wcześniej się nie dzieje. Krew i mocz badaja tylko na pierwszej wizycie później do końca już nie no chyba że boli Cię pęcherz bądź podczas silania to sprawdzają mocz.
Ale usg zawsze jest robione z wielką dokładnością i ufam swoje lekace w 100%mimo że wiele rzeczy tutaj robia inaczej niż w Polsce. A i ciśnienia też mi co wizytę nie sprawdzają.
A zdjęcie śliczne
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O tak- takie teksty są najlepsze Znajoma uczy grać na pianinie. Bardzo czesto zgłaszają się do niej rodzice dzieci 3, 4-letnich z prośba o przyjecie ich na zajęcia. Jak im mówi, że takie dziecko jest za małe, to rodzice argumentują: "Ależ mój syn/ moja córka ma świetny słuch i poczucie rytmu, jak tylko słyszy muzykę to tańczy!"... I nikt z rodziców nie zastanawia się nad tym, że nauka gry na instrumencie to ciężka praca, trzeba się skoncentrować, powtarzać to samo wiele razy i USIEDZIEC na miejscu przez co najmniej 45 minut, a nie tańczyćAa co do rozszerzenia diety to dużo rodziców twierdzi że "dziecko już jest gotowe bo patrzyło jak oni jedzą i też chciało..." No jasne że patrzyło, na tym polega poznawanie przez nich świata, interesują się otoczeniem i tym co robią rodzice.
Ale to nie znaczy że są gotowe na rozszerzenie diety...
Kurcze jakoś mi się w głowie dziś zawraca.[emoji21]