reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dobrze wiedzieć [emoji4] tutaj też mocz i krew tylko raz, w 13 tygodniu (wtedy jest pierwsza wizyta w ogóle...) A co ile masz wizytę? No i właśnie... lekarka. Może dlatego jakoś nie mogę w 100% im zaufać, bo nikt z nich nie jest lekarzem.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas pierwsza wizyta w 12 tygodniu zazwyczaj bo idzie wcześniej się dostać jak znajdzie się takiego lekarza. Ja mam wizyty co 4 tygodnie e pierwszej ciąży miałam co 6 tygodnia. Moja lekarka jest ukrainka ale naprawdę jest ginekologiem ż powołania cieszę się że jednak ja wybrałam

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@JustYs21 to oby to minęło i będzie dobrze.
Też tak miałam jak usłyszałam,że to dziewczynka chodź byłam przekonana,że to chłopiec i się na to bardzo cieszyłam ale jak powiedzielie, że dziewczynka tak się poryczalam ze szczęścia [emoji7]

Rodzice byli po ten komplecik i jeszcze ekstra to dokupili:
1516299554-688e07a80be1defd-aaaaaa.jpeg

1516299562-41d4206f4e85de79-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny będące już po polowkowych mialyscie wybór USG 2D, 3D? Nie wiem sama jak zdecydować [emoji6] czy warto dołożyć 100 zł na 3d?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@JustYs21 to oby to minęło i będzie dobrze.
Też tak miałam jak usłyszałam,że to dziewczynka chodź byłam przekonana,że to chłopiec i się na to bardzo cieszyłam ale jak powiedzielie, że dziewczynka tak się poryczalam ze szczęścia [emoji7]

Rodzice byli po ten komplecik i jeszcze ekstra to dokupili:
1516299554-688e07a80be1defd-aaaaaa.jpeg

1516299562-41d4206f4e85de79-aaaaaa.jpeg

My mamy chwilowo mieszane uczucia. Czuję się jak z synkiem, że byłam pewna sama z siebie ze to dziewczynka, a lekarz mówi ze chlopak. Musiałam przywyknąć.
Teraz byłam przekonana, ze to chlopczyk. tak czulam, że nie będzie dziewczynki. Koleżanki z USG wróżyły mi chłopaka, lekarz nie chcial powiedzieć. I dzisiaj byłam pewna, że uslysze, że chłopak a tu niespodzianka :)
Dostalam na potwierdzenie zdjęcie, zebym nie miała wątpliwości :D
Moja mama i babcie szaleją ze szczęscia, bo w mojej rodzinie więcej jest chłopców niż dziewczynek.
Mój mąż powiedzial, że jeszcze nie postawil kropki nad " i " i nie wiadomo :D czym mnie denerwuje, bo przecież ma potwierdzenie.
A mój synek zawsze zostanie jedynym synkiem:)
I będzie jedyna córeczka :)

Dziewczyny będące już po polowkowych mialyscie wybór USG 2D, 3D? Nie wiem sama jak zdecydować [emoji6] czy warto dołożyć 100 zł na 3d?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
ja nie miałam wyboru - skierowanie NFZ obejmuje tylko 2D. dla diagnostyki lepsze jest 2D, 3D to taki bajer dla rodziców :)

ja pisałam kilka postów wyżej, że kupiłam. wcześniej nie miałam. a czemu pytasz?
A widzisz nie otwarłam linku i myślałam że ten taki kokon ze sztywnymi bokami kupiłaś..
Mam prośbę zmierzyłabyś mi, (w wolnej chwili oczywiście, nie ma pośpiechu), zaznaczone prze zemnie wymiary?
Linie oczywiście w całości, a nie te kawałki poprzecinane innymi liniami :)
I zaznaczyłam celowo obok A żeby się nie nakładały na zdjęciu..
swdl_123_cotton3.jpg

Załączniki

• swdl_123_cotton3.jpg
    swdl_123_cotton3.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 388
A widzisz nie otwarłam linku i myślałam że ten taki kokon ze sztywnymi bokami kupiłaś..
Mam prośbę zmierzyłabyś mi, (w wolnej chwili oczywiście, nie ma pośpiechu), zaznaczone prze zemnie wymiary?
Linie oczywiście w całości, a nie te kawałki poprzecinane innymi liniami :)
I zaznaczyłam celowo obok A żeby się nie nakładały na zdjęciu..Zobacz załącznik 835878
nie ma sprawy, jak tylko przyjdzie (powinien być w przyszłym tygodniu) to Ci pomierzę i napiszę :)

reklama
Do góry