reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny , dziś miałam wizytę kontrolną u mojego gin.
Maleństwo waży 260 g 19 tydz , niestety odwrócił się tyłem i nie udało się zobaczyć kto tam mieszka....Ale najważniejsze że wszystko dobrze:) 29 styczeń połówkowe mamy.
Gratuluję udanych wizyt:)
A ciśnienie to ja ciągle mam 110/60 lub 100/60

ja mam niedobory żelaza i dostałam na to tardyferon od swojego gina. objawy to senność, zmęczenie i krew mi się z nosa puszcza

Dzięki, może to zmęczenie tylko dzisiaj, zobaczymy jak jutro a krew z nosa kilka razy mi się zdarzało ale nie jakoś nagminnie.

Ja nie wiem czy mam niedobór, ale Pani dr zaleciła 3 razy dziennie po 2 tabletki magB6 ze względu na zdarzajace sie twardnienie brzuszka i pomaga :)[/QUOT

Dzięki. Dzisiaj też mam oprócz tych dziwnych skurczy twardy brzuch momentami, więc może to ten magnez , na nast wizycie zapytam. Ale mały w brzuchu harcuje więc pewnie wszystko ok.

Dziewczyny, czy macie jakieś sprawdzone sposoby na to ciążowe zapalenie dziąseł? Byłam u stomatologa, płukam tym różowym płynem na E, czy mogę zrobić coś jeszcze?
mi zalecił masowanie dziąseł i stosowanie irygatora. do tego powiedział by, ze szczoteczki elektrycznej przerzucić się na szczoteczkę soniczną. Jest troszkę lepiej, ale i tak zdarza się, że dziąsła krwawią :( na szczęście szybko przestają, ale na początku zdarzało się, że w nocy wstawałam i ślina była czerwona.

Też mam twardy bolacy brzuch...[emoji20] kilka dni temu skończył mi się magnez jutro już biorę tak jak przedtem 2 razy dziennie...Mam nadzieję że szybko się ustabilizuje...bo dziś cały dzień przez to z dupy...

mi zalecił masowanie dziąseł i stosowanie irygatora. do tego powiedział by, ze szczoteczki elektrycznej przerzucić się na szczoteczkę soniczną. Jest troszkę lepiej, ale i tak zdarza się, że dziąsła krwawią :( na szczęście szybko przestają, ale na początku zdarzało się, że w nocy wstawałam i ślina była czerwona.
Moje dziąsła też są bardziej rozpulchnione [emoji16] też krwawia ...bo dostaje się między nie jedzenie...dlatego mam sobie kupić szczoteczke jednopeczkowa...

reklama
Do góry