AgaRS90
Fanka BB :)
To ja dostałam taka "szmatke" z różnymi metkami itd o takiej fakturze.. zabawka sensorycznaTeż się zapisałam i dziś przyszedł
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja dostałam taka "szmatke" z różnymi metkami itd o takiej fakturze.. zabawka sensorycznaTeż się zapisałam i dziś przyszedł
Też ją mam z BebilonTo ja dostałam taka "szmatke" z różnymi metkami itd o takiej fakturze.. zabawka sensoryczna
Na którą masz? Ja na 11;40Powodzenia na wizytach moje połówkowe we wtorek .
Imię ma podobno duży wpływ na harakter...Mówisz, że to kwestia imienia?
Przeważnie 2 osobne, jeden na posiew, drugi na zwykłe badanie.Dzięki. A możecie mi powiedzieć jak mam zrobić posiew i badanie ogólne moczu to mam dwa pojemniki kupić? Czy mocz w tym jalowym wystarczy?
Ta tkanina to minky. Rewelacyjna na kocyki itp, ale na jesień zimę raczej.To ja dostałam taka "szmatke" z różnymi metkami itd o takiej fakturze.. zabawka sensoryczna
Na którą masz? Ja na 11;40