reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Też się zapisałam i dziś przyszedł:)
To ja dostałam taka "szmatke" z różnymi metkami itd o takiej fakturze.. zabawka sensoryczna :D
1516260348-4cf788ddbbce07a2-aaaaaa.jpeg

1516260355-5d02877b324b1d8e-aaaaaa.jpeg

1516260360-57c762c4b9afd307-aaaaaa.jpeg

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ostatnia edycja:
reklama
Na krwawiące dziąsla warto tez uzupełnić niedobory wit. C.
Ja stosuję pastę lacalut i płucze też zęby plukanką. Często rano mam napuchnięte dziąsła, ale od kiedy jeszcze wit.c biorę to już nie krwawią. A budziłam się często z krwią w ustach.

Dzięki. A możecie mi powiedzieć jak mam zrobić posiew i badanie ogólne moczu to mam dwa pojemniki kupić? Czy mocz w tym jalowym wystarczy?
Przeważnie 2 osobne, jeden na posiew, drugi na zwykłe badanie.
Pewnie wiesz, ale musisz się porządnie podmyć, dobrze też psiknac się octenisept (jeśli masz).
Mocz jak zawsze ze środkowego strumienia pobierasz.
Możesz pobrać więcej do tego jałowego pojemnika, a potem przelać trochę do tego zwykłego.

reklama
Do góry