KikaRika
Moderatorka
Adamex bartella miałam w łapach i super,solidna, aluminiowa rama, skrętne koła, niemalże "sam jechał"..[emoji38]Ja nie mam dzieci ale ten zestaw pielęgnacyjny też będę kupowała wszystko osobno, nawet taniej wyjdzie.
A mi nie wiem co wczoraj się stało, bo do maluszka nic nie kupuję na razie, oglądam w internetach itp a wczoraj w Biedronce zobaczyłam książki dla dzieci i tak spontanicznie wzięłam! nie tam jakąś czarno-białą dla niemowląt tylko taką do poczytania,zobaczyłam że jest tylko taka jedna i stwierdziłam że muszę ją kupić - Samochód elektryczny Antka w domu już na głos przeczytałam brzuszkowi, ale by było jakby się okazało że to nie Antek siedzi w brzuchu a jednak dziewczynka
Wracając z Biedronki mijała mnie kobiecina z ładnym wózkiem, chyba Adamex i miałam ochotę zapytać o ten wózek, jak się jeździ i wogóle, ale jakoś głupio poza tym dziwnie patrzyła, bo mierzyłam ten wózek wzdłuż i wszerz
A co do książki o autach to się nie przejmuj, bo czemu dziewczynka nie miałaby takich czytać?? Moja ma różne książeczki od księżniczek po traktory moim zdaniem to jest dobre.
Zabawki też ma różne, klocki, lalki, całe stado little pony, auta, auteczka itp..
No i oczywiście skrzynkę zestawów do Play doh. [emoji3]