reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja czekam do 11 na wizytę:)
Od jutra odliczanie [emoji173]
Mówią że połówkowe między 19 a 22tyg więc ja pewnie znowu będę miała kolejną wizytę za dokładnie 4tyg.
Życzę udanych wizyt [emoji173] przynieście dobre wieści i piękne zdjęcia [emoji7]

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Zagadka wyników mojego posiewu odgadnięta ;) Okazuje się, że nie trafiła do laboratorium..... Pani zdziwiona że z tego dnia nie ma mojego nazwiska , ale wynik ogólny moczu mam, a tamto zaginęło....A dziś też mam wizytę. Idę na 12 bo od tej przyjmuje lekarz, ale o której wejdę nie wiadomo, bo on jest na dyżurze w szpitalu , więc jakby jakieś cesarki lub coś było to nie wiadomo kiedy się zjawi.

Kurde a ja nic totalnie nie czuje... wprawdzie dopiero 17 tydz zaczynam i to pierwsza ciąża więc jeszcze mam na to czas, no ale.. Tak chyba się zaczynam trochę niecierpliwić..:p

9ewnqqmzi7le71mi.png
ja w pierwszej ciąży poczułam pierwsze ruchy około 20 tygodnia i też pamiętam, że strasznie na nie czekałam i doczekać się nie mogłam ;). nie przyspieszysz, maluszek sam do Ciebie zapuka jak będzie gotowy :)

Witam Dziewczyny w Nowym Roku. Ja już od wczoraj wróciłam do pracy. Kolejna wizytę mam dopiero za 2 tygodnie a polowkowe 29 stycznia więc to będzie połowa 22 tygodnia. Miałam mieć tydzień wcześniej ale wyjeżdżamy w góry na cały tydzień. Do lekarza ogólnie chodzę co 4 tygodnie. W marcu chciałabym iść po 3 z tego wzgedu że chciałabym już dostać zwolnienie lekarskie. Luty jeszcze przepracuje a od marca odpoczynek.
Jeśli chodzi o ciuchy ciążowe ostatnio polubiłam Zalando. Kupiłam już sobie 3 sukienki :-)

Ja też z tych co ostatnio mają możliwość spać do 10-11 :D Więc jest super! Ale tak jeszcze tylko do 7 stycznia, bo od 8 już Staś idzie z powrotem do szkoły, a ja do pracy ;)
Trzymam kciuki za wizyty - i wierzę, że stres jest, bo sama się już przed jutrzejszą denerwuję ;)

Zagadka wyników mojego posiewu odgadnięta ;) Okazuje się, że nie trafiła do laboratorium..... Pani zdziwiona że z tego dnia nie ma mojego nazwiska , ale wynik ogólny moczu mam, a tamto zaginęło....
Wkurzyłabym się, choć wiem, że takie rzeczy się zdarzają :(

Ja jutro mam wizytę i liczę że dowiemy się kto mieszka w brzuchu :) no i zapytam o to skierowanie ale martwię się że lekarz to odbierze że nie mam do niego zaufania, a ostatnio mi wspominał że niedługo zrobimy szczegółowe badania usg z podglądem serca, nerek itp. więc już sama nie wiem... przecież nie będę mu wypominać że nie ma certyfikatu.
Ja jeśli chodzi o h&m mama to jestem rozczarowana, jedynie biustonosz do karmienia kupię bo jest nawet ładny, taki usztywniany, a wczoraj zamówiłam z c&a spodnie z tym pasem w ciemno przez internet, niby promocja z 179 na 79 zł.
Zaraz zerknę na zalando bo wczoraj mąż podarował mi bon na 200 zł na zakupy tam ;)

Pozdrawiam i życzę udanych wizyt!

Ja jutro mam wizytę i liczę że dowiemy się kto mieszka w brzuchu :) no i zapytam o to skierowanie ale martwię się że lekarz to odbierze że nie mam do niego zaufania, a ostatnio mi wspominał że niedługo zrobimy szczegółowe badania usg z podglądem serca, nerek itp. więc już sama nie wiem... przecież nie będę mu wypominać że nie ma certyfikatu.
Ja jeśli chodzi o h&m mama to jestem rozczarowana, jedynie biustonosz do karmienia kupię bo jest nawet ładny, taki usztywniany, a wczoraj zamówiłam z c&a spodnie z tym pasem w ciemno przez internet, niby promocja z 179 na 79 zł.
Zaraz zerknę na zalando bo wczoraj mąż podarował mi bon na 200 zł na zakupy tam ;)

Pozdrawiam i życzę udanych wizyt!
Na zalando dzisiaj odkryłam new look maternity - ładne rzeczy mają nawet:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Ja miałam. Nie boli wcale. Jest takie wrażenie, jakbyś balonik igła przebijała, bo sie powłoki trochę uginają, ale nie ma bólu. U mnie robił w końcu biopsje trofoblastu i trochę ruszał juz wbita igła, ale to tez nie bolało tylko było dziwne. W dniu badaniu i jeden dzień po zostałam w domu, dużo leżałam. Potem przez tydzień spokojniejszy tryb życia, a potem juz były wyniki [emoji1]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :)

Do góry