Olasec
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
@nastepnawkolejce ja też mam mieć drugiego synka i totalnie brak pomysłu na imię:/
@nastepnawkolejce ja też mam mieć drugiego synka i totalnie brak pomysłu na imię:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samoA ja imię dla chłopca gotowe mam [emoji3] ale jeśli będzie dziewczynka to póki co będzie bezimienna [emoji6]
Ale wieczorkiem sobie hasa dziś [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie chłopiec po tacie Grześu nas kwestia imienia bez zmian - po burzliwych dyskusjach w okresie świątecznym doszliśmy do wniosku, że nadal kompromisem jest Julian starszy już nawet zaczął go tak nazywać jakby co będzie pasował do imion pozostałych chłopaków ale kwestia nadal otwarta
dziewczyny, wrzucajcie swoje typy imion, może dla innych będą inspiracją
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt