myllenne
Fanka BB :)
Też wychodzę z tego założenia te rzeczy są tak cholernie drogie! Szkoda słów, dokupię kilka oversizowych bluzek czy tunik , a jak będzie cieplej to luźne sukienki. Jedne spodnie mam od szwagierki, teraz kupiłam na wyprzedaży HM drugie i wystarczy, jeszcze jakieś leginsy i gotowe.Ja z ubrań ciazowych mam spodnie. Nie chodziłam po sklepach bo tak jak pisalyscie c&a i h&M maja mały wybór albo nie mają dzialu. Byłam raz natargu i tam kupiłam. Bliżej też mam kilka dłuższych i rozciaggliwych więc mam spokój. Muszę sobie kupić parę na wiosnę takich zeby można było łatwo nakarmić maleństwo. Ale jak patrzę na ceny w sklepach to mnie przerażają. Widziałam parę rzeczy na allegro może tam kupię. To tylko na parę miesięcy więc nie będę kupować drogich rzeczy. Wolę dzieciom coś kupić.
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Już po wizycie Z dzidzią wszystko ok serduszko bije 144, szyjka ponad 4 cm , no i fikała podczas USG, nie bardzo chciała pokazać kim jest. Pan doktor nie chciał mówić na pewno, ale powiedział że wygląda na ... dziewczynkę! Nie nastawiam się absolutnie że na pewno. Zresztą 20 połówkowe to będę wiedzieć na 100%
Co najważniejsze powiedział, że wygląda na zadowoloną To dla mnie najważniejsze
Teraz już jestem spokojna Niech sobie siedzi tam bezpiecznie i rośnie