reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.
Idę dziś do ginki na 14:30
Myślę że wszystko ok, bo dzidzia się rusza, delikatne kopniaki już sprzedaje[emoji4]
No ale stres jest zawsze
pewnie wszystko będzie dobrze :), daj znać po
ja mam wizytę w czwartek, a 16 stycznia już usg połówkowe! szybko leci ten czas...

reklama
Ja połówkowe będę miała gdzieś 23 albo 30 stycznia. Muszę zadzwonić.
W tych tygodniach najlepiej wg 'mamy ginekolog' a że ten "mój" lekarz tylko we wtorki tam przyjmuje to te 2 daty wchodzą w grę.

Wy juz jestescie zapisane na polowkowe ja jeszcze skierowania nie mam. Ma mi dac 11 stycznia. Stresuje sie ze nie bedzie wolnych terminow

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
ja mam skierowanie NFZ i chciałam wykorzystać, więc mam tylko kilka miejsc do wyboru. jak dzwoniłam 15 grudnia to w 2 placówkach już nie mieli terminu... prywatnie pewnie nie ma problemu z terminami

Wy juz jestescie zapisane na polowkowe ja jeszcze skierowania nie mam. Ma mi dac 11 stycznia. Stresuje sie ze nie bedzie wolnych terminow

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj muszę zapytać czy dostanę skierowanie czy nie.
A do tej kliniki do Żor dzwoni się tak 2-3 tyg wcześniej umówić wizytę, szybciej nawet za bardzo nie chcą zapisać, zależy na kogo się trafi w rejestracji..

Ja mialam robić pierwsze prenatalne w Żorach, ale dziwne zasady zapisów tam mają i skończyło się na Gliwicach (barszo polecam)

Dziękuję za tak miłe przywitanie :)

Jeśli chodzi o wagę to ja +3 :( a dopiero 15 tydzień, a dużo nie jem.

Dzisiaj na 17:00 mam wizytę i wychodzę z niej z L4, szef mnie pewnie wyklnie za to, ale od miesiąca mam straszne zawroty głowy, a dziś mam dodatkowo straszne duszności. Planowałam pracować chociaż do 20 tygodnia, ale ciąża rządzi się swoimi prawami :)

reklama
Ja mialam robić pierwsze prenatalne w Żorach, ale dziwne zasady zapisów tam mają i skończyło się na Gliwicach (barszo polecam)

Dziękuję za tak miłe przywitanie :)

Jeśli chodzi o wagę to ja +3 :( a dopiero 15 tydzień, a dużo nie jem.

Dzisiaj na 17:00 mam wizytę i wychodzę z niej z L4, szef mnie pewnie wyklnie za to, ale od miesiąca mam straszne zawroty głowy, a dziś mam dodatkowo straszne duszności. Planowałam pracować chociaż do 20 tygodnia, ale ciąża rządzi się swoimi prawami :)
Jakie dziwne zasady zapisywania?

Ja byłam tam w 1szej ciąży też na USG ok 12 tc i na połówkowych, oraz teraz na tym 1szym. Połówkowe przede mną. W 1szej ciąży płaciłam za wizyty a teraz miałam skierowania i złego słowa nie powiem. Lekarz bardzo miły i wszystko dokładnie mówił, tłumaczył, nie patrząc na to czy place czy nie...
Poza tym ta klinika jest bardzo polecana, specjaliści są bardzo dobrzy wszyscy.
Tej placówki w Gliwicach nie znam, bo nawet się nie orientowałam, Żory mam
bliżej, więc nie kombinowałam. ;)

Do góry