reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny ile macie kg na +?

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ja jak na razie nic nie przytylam, schudlam na poczatku i nadal ta waga sie utrzymuje :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja póki co -1 na wadze.
To siara wypływa z piersi, normalne :) Pamiętam jak mnie z synkiem zalewało po nocy. Musiałam już nosić wkładki laktacyjne.

W tym szpitalnym labolatorium tego nie stosują. Była jeszcze jedną dziewczyna też w ciąży ale większy brzuch miała i machanie książeczka ciążowa jej nie pomogło. Na szczęście szybko poszło bo były numerki od 50. Nawet na kartce nie było ze w ciąży mają pierwszeństwo!

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym zaraz powiedziala że mi słabo i zaraz zemdleje i czy ktoś by mnie wpuścił

9ewnqqmzi7le71mi.png

Dzięki za odpowiedzi, myślę że jeszcze nie jedna rzecz mnie zaskoczy w ciąży ;) u mnie początek 19 tyg i 1,5kg na plusie, jak już się ruszyło to jest co tydzień 0,5kg, mam nadzieję że nie zacznę się za bardzo rozkręcać :p
W Lidlu mają być dzisiaj takie duże piłki do ćwiczeń, kupię sobie i będę się turlać w ramach ćwiczeń :)

Nie wiem jak wy ale ja po pobycie w tym szpitalu co byłam na pobraniu krwi tak się boje pobierania krwi ze patrzeć na to nie mogłam i myslalam ze padne jak tylko igle zobaczylam. Ale jak mi pobierala krew to nawet nie poczułam tego. Powiedziała tylko: JUŻ.

PS. U MNIE + 0,5.
Już dwie osoby mi powiedziały ze będzie dziewczynka. Jedna poznała po brzuchu, druga po twarzy.. więc może coś jest na rzeczy.

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie sugeruj się wyglądem.. Mnie w 1szej ciąży wmawiali miedzy innymi że "za ładnie wyglądam na dziewczynkę..Więc na pewno będzie chłopiec.."
Choć już dawno mial papiery z połówkowych badań z informacją "prawidłowe narządy rodne rześkie" [emoji38]

reklama
Cześć dziewczyny.
Idę dziś do ginki na 14:30
Myślę że wszystko ok, bo dzidzia się rusza, delikatne kopniaki już sprzedaje[emoji4]
No ale stres jest zawsze

Do góry