reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hah dobrze ze nie tylko ja grzesze [emoji6] żeby tak nowy rok zaczynam kto to widział! Ale z drugiej strony ten rok będzie zupełnie inny zupełnie nowy to i zacząć trzeba go inaczej [emoji2]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj zjadłam dwa swojskie pączki na tej domowce i teraz cały czas o nich myślę...więc zapchalam się ciastkami...Ach bym sobie pączusie zjadła

Witam. Jestem mamą lipcowa 2017. Mam na sprzedaż ubranka chlopiece (kilka 62, dużo na 68,74...) wszystko w dobrym stanie. Chętnie bym sprzedała za niewygorowana cenę zestaw. Pisze do Was bo wiek i pory roku zgadzają się z moim synkiem :) jestem z Warszawy. Jeśli jest tu jakaś przyszła mama co chciałaby przyjechać (nawet w maju, wtedy więcej ubranek będzie i w większych rozmiarach)
Zdjęcia wyśle na priv aby tutaj nie spamować. Pozdrawiam i życzę zdrówka :)

Witajcie :) podczytuje forum od 500 strony i wreszcie postanowiłam dołączyć :)
Termin na 24.06 dziś zaczynamy 15 tydzień i jest to pierwszy maluszek :)
Wyczytałam, że są tu jeszcze dwie przyszłe mamusie z okolic Rybnika czyli nie jestem sama.

Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!
Witamy, rozgość się ;)
Ja mieszkam blisko Rybnika.[emoji5]

reklama
Witajcie :) podczytuje forum od 500 strony i wreszcie postanowiłam dołączyć :)
Termin na 24.06 dziś zaczynamy 15 tydzień i jest to pierwszy maluszek :)
Wyczytałam, że są tu jeszcze dwie przyszłe mamusie z okolic Rybnika czyli nie jestem sama.

Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!
Hej hej witamy!
Ja z rka:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry