reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny! Czy dostawałyście skierowanie na badanie grupy krwi? Bo sie zastanawiam czy trzeba to robić czy wystarczy na przykład pokazać lekarzowi książeczkę zdrowia w której ta grupa jest zapisana.
Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny! Czy dostawałyście skierowanie na badanie grupy krwi? Bo sie zastanawiam czy trzeba to robić czy wystarczy na przykład pokazać lekarzowi książeczkę zdrowia w której ta grupa jest zapisana.
Pozdrawiam

Mnie powiedział gin, że musi być dokument laboratorium z moimi danymi.

9ewnqqmzi7le71mi.png

Pozdrawiam

Jeśli masz określoną grupę krwi z pieczątka to nie trzeba już powtarzać badania.. Ja mam w książeczce dawcy krwi, ale to się nie liczy, ale mam też stary wynik, na panieńskie nazwisko z pieczątka z laboratorium w portfelu
noszę i to się liczy.

Ostatnia edycja:
Przeszukałam wszystkie dokumenty dokładnie i znalazłam badanie z 2005 kiedy to byłam w szpitalu, dane są, pieczątka jest wiec wydaje mi sie ze jest Ok. Zapytam po prostu lekarza na wizycie. Dzięki bardzo za pomoc.

Przeszukałam wszystkie dokumenty dokładnie i znalazłam badanie z 2005 kiedy to byłam w szpitalu, dane są, pieczątka jest wiec wydaje mi sie ze jest Ok. Zapytam po prostu lekarza na wizycie. Dzięki bardzo za pomoc.

No dokładnie pokaż to gin i on/ona powie czy może być czy nie.
Wydaje m się że nie będziesz musiała powtarzać badania

@KikaRika ja jestem po poronieniach i mam skierowanie na połówkowe, które mam 5 stycznia.

Co do grupy krwi to jeśli masz w książeczce zdrowia tylko to jest to nie ważne, musisz mieć kartkę z laboratorium z Twoimi danymi i pieczątka. Może to być nawet sprzed kilku lat. Mi lekarz polecił żeby sobie to zalaminować i mieć już na zawsze.

Ja wizytę miałam tydzień temu ale jutro idę do mojego lekarza do poradni patologi ciąży bo ma dyżur bo w sobotę miałam krwawienia i niech zerknie czy wszystko jest ok.

Mój synek tak mnie już kopie, że zdarza mi się, że nie mogę usunąć.

A co do teściowej to ja mam super. Zdarza się, że mnie coś złości ale to chyba normalne jak u każdego człowieka. Za to moi rodzice to mi strasznie działają na nerwy. Już bym chciała być na swoim a to dopiero za rok.

Girls macie jakieś zachcianki ? :)
Ja jadłam w święta serniki, ale w pierwszym dzień świąt odkryłam w zamrażarce lody :D Już trzeci dzień jem lody. Wchodzę do sklepu i pierwsze co jakie dzisiaj :D
Dzisiaj zrobiłam z bitą śmietana i owocami, tak się objadłam, że aż mi niedobrze :)

Kurde Wy już ruchy czujecie a ja nic.. tylko że ja mam wczesna ciążę wg om zaczynam 16tydz ale owu bardzo późno (om 20dc)więc dzidzia jeszcze młodsza ...
Trochę się boję tych ruchów ale też na nie czekam [emoji1]

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
A ja wlasnie po badaniach prenatalnych.
Tak sie balam ze po tym uderzeniu w brzuch bedzie cos zle ale okazalo sie, że wszytsko super.
Maluszek zdrowy, lekarz byl bardzo zadowolony z wyników bo powiedzial ze jest książkowo.

Dowiedzialam sie tez jaka bedzie płec maluszka i wiadomość ta zaskoczyla cala moja rodzine no i nas oczywiście .
Takze dziewczyny, bedziemy miec synka mimo ze tak stawialismy na dziewczynkę i dalabym sobie ściąć glowe ze bedzie dziewczynka, a tu taka nowina ( a ja juz bym bez głowy chodzila )

Do góry