reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

u mnie i mojej siostry jest rok i 9 mcy różnicy. Problem pojawiał się wtedy kiedy ona się taka dorosła zaczynała czuć (również wtedy jak poszła do 1szej klasy a ja jeszcze zostałam w przedszkolu) a mnie odpychała bo przecież ja dzieciak. U mojej koleżanki teraz jest dokładnie to samo :)
Milo jednak wiedzieć, że w oczach panów kobieta jest zawsze delikatna i nie rozrabia :D

reklama
Mówię, że chciałabym córeczkę, ale najważniejsze i tak żeby było zdrowe czy będzie chłopiec czy dziewczynka :) Nikt mi na szczęście nie podpowiada nic w taki sposób, chociaż moja teściowa wspomni że chciałaby wnusię bo ma do tej pory 5 wnuków, ani jednej wnusi ;) Ale nie robi teog w jakiś sposób który by mnie raził.

Ja mam brata dwa lata starszy ode mnie. Bić się biliśmy, wyzywaliśmy, kłóciliśmy, ale potrafiliśmy i wspólnie się bawić. Pokój dzieliliśmy do liceum właściwie do momentu w którym poszedł na studia. Takie były warunki i tak sobie musieliśmy radzić. Da się to na pewno, a że nie jest to komfortowe to już nic się na to poradzić nie dało ;)

Ja mam siostrę 6 lat młodszą. Taka sama różnica będziemy między moimi dziećmi.
Biłyśmy się dzień w dzień, rozrywaliśmy sobie ubrania, szło na talerze, sąsiedzi dzwonili do mamy do pracy, skarżyli na nas. Jak się wyprowadziłam tak od 7 lat żyć bez siebie nie możemy :) Dzień w dzień telefon, messenger caly czas, mieszka dwa bloki dalej ode mnie. W ogień bym wskoczyła za nią :)

Sernik piecze się ! :) A ja opadłam z sił, po jednym serniku, a myślałam, że dzisiaj podłogi umyję yhym... :) Nie te zasoby energii, nie ta siła.
Dziś wstałam lewą nogą, od rana mam bardzo zły humor..Masakra ;]

No to ja się zaczynam bać jak to będzie u mnie.... będzie 3,5 roku roznicy[emoji4][emoji4][emoji4]
I nas jest trójka. Ja najmłodsza. Do siostry mam 7 lat , brata 3. I lekko nie było.

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to jak :) będzie fajnie :D już między rodzeństwem tak jest. Ja oprócz siostry mam młodszego o 14 lat brata :D Kochamy się i nienawidzimy. Tak to już między rodzeństwem bywa :)

Ja z bratem mam dobry kontakt. Z siostra nie mam kontrakti żadnego już prawie od roku. Nie z mojej winy. Szwagier mnie tak pięknie potraktował po ich weselu a ona jeszcze go broniła. Gdyby nie to to też byly miały pewnie dobry kontakt

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Moze potrzebujecie czasu. Czesto tak jest. u nas tez bywało różnie

Jak to jest możliwe, że aż tyle z Was czeka na wyniki testu PAPA. W wawie krew pobiera się dzień przed USG i wynik USG jest odrazu z testem PAPA i pełnym opisem, co lekarzowi zajmuje jakieś 10 minut max ;/
też dzisiaj odebrałam, a badanie w zeszły wtorek. To chyba zależy od sposobu organizacji pracy przychodni i laboratorium.

też dzisiaj odebrałam, a badanie w zeszły wtorek. To chyba zależy od sposobu organizacji pracy przychodni i laboratorium.
Dziwne bo sporo moich koleżanek miało wyniki od nrazu więc to rzeczywiście musi chodzić o organizację pracy albo generowanie dodatkowych kosztów dla przychodni i etatów....a potem nie dziwne, że nie ma za co leczyć pacjentów.

reklama
Dziewczyny jak przekonać partnera że to co pojawiło się w domu nagle po świętach to przyniósł Mikołaj :) a nie ja sobie sama zamówiłam na allegro? :)
Chodzi o taki fajny regulowany stolik na laptopa ewentualnie jedzenie :) brzuchol rośnie a my mamy tylko niską ławę :)

Do góry