Just&yna
Fanka BB :)
Różnie to bywa u innych...Ja powiem na swoim przykładzie...mam 33 lata i to jest moja pierwsza ciąża mam partnera starszego o 6 lat i ja tak o dziecku do 30 nie specjalnie myślałam...Ale później z czasem było mi przykro jak wszystkie miały już jedno i zachodzily w tym czasie w drugie...ale nie tak żeby nie pogratulować !!! Z czasem przykrość mija...W sumie zaczęliśmy próbować w grudniu ubiegłego roku i to nie zawsze jak nam się zachciało...pełen luz tym bardziej że wiedziałam że mam wycinać tarczyce ...No ale w sierpniu się wkurzylam i powiedzialam co to za robienie nie patrząc na dni płodne...No i zaszalelismy po sierpniowym okresie i jest nasza dzidzia....Ale do sedna...mam starszą o 6 lat siostrę ktora nie ma dzieci ...leczy się ponad rok...I jej najtrudniej było mi powiedzieć...ale wiedziała jako druga po mamie i była ze mną nawet na usg czy serduszko bije...ucieszyla się i powiedziała że chociaż ja będę miała dzidzie...teraz tylko trzymam kciuki żeby jednak jej się udało[emoji120]no mi się też wydaje, że reakcja mocno przesadzona jak na 3 miesiące starań, ale rozumiem że każdy ma prawo do własnych uczuć i rozkminiać nie będę