reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja mieszkam 7 lat sama dopiero, ale jestem jak moja mama :) jadę do rodziców na wigilię, ale u mnie w domu tez musi być coś zrobione:)
U moich rodziców tak zawsze było, że wigilia w domu, potem do babci. I ja teraz robię tak samo.
A od kiedy młody jest, to co rok tradycję wprowadzilam pierniczki po Mikołajkach robimy i choinka sprawia więcej radości :) I te wszystkie bibeloty i pierdołki :)
No tak ale to będą dopiero moje drugie święta z moim B . Do tej pory byłam tu sama. Mam 120km do mamy i jestesmy tam zawsze 1-2 dni przed wigilią i przyjeżdzamy po świętach :) Moja mama jest teraz sama i nie wyobrażam sobie nie spędzać 100% świąt u niej. Chcę się nią cieszyć jak najdłużej

reklama
Ja mieszkam 7 lat sama dopiero, ale jestem jak moja mama :) jadę do rodziców na wigilię, ale u mnie w domu tez musi być coś zrobione:)
U moich rodziców tak zawsze było, że wigilia w domu, potem do babci. I ja teraz robię tak samo.
A od kiedy młody jest, to co rok tradycję wprowadzilam pierniczki po Mikołajkach robimy i choinka sprawia więcej radości :) I te wszystkie bibeloty i pierdołki :)
Ale pewnie i ja wyciągnę za 2 lata choinkę (teraz mam stroik tylko) i będę pierniczki robić :)

Uwierzycie że od dzisiaj mam rota?
Nic tylko sobie w łeb palnąć [emoji30]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Też mi się wydaje, że wszyscy go biorą i zastanawiałam się dlaczego.
Niektóre nawet piszą "zapobiegawczo duphaston biorę"

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
bo w Polsce lekarze nagminnie przepisują bez wskazań, tak na wszelki wypadek... podobnie z nospą, która ma wiele skutków ubocznych

reklama
Do góry