promyczek_81
Fanka BB :)
Ja mówię tylko to o czym mi mówili lekarze na podstawie badań i swoich doświadczeń. Ja kompletnie nie czuję różnicy po odstawieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak byłam u Pani ginekolog i mówiłam jej, że mnie kłuje w okolicy pachwin to mówiła, że to naturalne w trakcie ciąży, bo macica się rozciąga.. Też miałam ostatnio takie klucie po bokach brzucha. Jednak już byłam po wizycie. Obecnie biorę Duphaston na ból brzuch, a i tak taki o którym piszecie wystąpił, więc może to naturalne..
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tak miałam, że jak przychodził wieczór to mnie wszystko olało, brzuch napięty, wzdęty bolało mnie w okolicach pępka i nie mogłam się wyprostowac. Dostałam nospę i espumisan 3x1 i te dolegliwości ustąpiły! No ale też na zaparcia dostałam laximama. Generalnie mam straszny spadek formy wieczoramiAha no tak myslalam po wcześniejszych wpisach, ale teraz przeczytalam o boli brzucha i narobilam sobie nadziei ze to moze cos dla mnie.
Bo ja jesli chodzi o objawy to malo wymiotuje ale strasznie boli mnie brzuch nad pepkiem. Czasami mam tam strasznie twarde. A jak zjem juz cos ciezkiego to pozamiatane.
Lekarz przepisal mi omeprazol ale nie bylo mi lepiej, a nawet po wzieciu tabletki to potrafilam ja zwymiotowac wiec odstawilam. Teraz dostalam jakies belgijskie tabletki ( na chorobe lokomocyjna), wczoraj wzielam jedna ale nie czulam zbytnio różnicy. Zaraz wezme nastepna i zobcze jak sie bede czuc.
U mnie najgorsze sa wlasnie wieczory, bo odbija mi sie i mam strasznie ciezko na zoladku
Zadne szybkie ruchy nie sa wskazane dlatego leze tylko. Nie wiem jak sobie pomoc
Ja jestem jakaś inna do świąt. Lubię bardzo ale... dopiero jak jestem u mamy. Tu gdzie mieszkam kompletnie nic nie przygotowuję nigdy a miezkam od 2001 roku Myślę, że jak dzidziuń się pojawi to wszystko się zmieniDzień dobry właśnie jem śniadanie i zastanawiam się co dziś robić ale mi dziwnie jak jestem na zwolnieniu cały dzień wolny dla siebie..... Ale chciałabym dziś zrobić listę świątecznych zakupów ustalić co przygotować w ogóle na święta. Co prawda więcej nas nie będzie w domu niż będziemy, ale coś muszę porobić
Ja jestem jakaś inna do świąt. Lubię bardzo ale... dopiero jak jestem u mamy. Tu gdzie mieszkam kompletnie nic nie przygotowuję nigdy a miezkam od 2001 roku Myślę, że jak dzidziuń się pojawi to wszystko się zmieni